În această perioadă ne confruntăm cu un volum mare de comenzi, ceea ce ar putea duce la întârzieri în procesarea și livrarea comenzilor.
Echipa noastră depune toate eforturile pentru a vă asigura că fiecare comandă este procesată cât mai rapid posibil. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sprijinul continuu.

Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

A-DERMA

Ovazul dermatologic se afla în inima A-DERMA, un ingredient activ exceptional care reechilibreaza, calmeaza si repara pielea fragila.

Ovazul Rhealba®, ovazul dermatologic, reechilibreaza, calmeaza si repara pielea fragila.

Aceasta eficienta tripla, combinata cu toleranta optima, a facut din acest ingredient activ un element diferentiator A-DERMA. 30 de ani de expertiza si peste 50 de studii efectuate pe mai mult de 20.000 de subiecti au consacrat-o ca standardul pentru protejarea si îngrijirea pielii fragile si standardul pentru fiecare familie, întrucât noi toti vom avea pielea fragila, la un anumit moment din viata noastra. Ovazul Rhealba® este produs local în conditii meticulos controlate; de la recolta la produsele finite, A-DERMA nu lasa nimic la voia întâmplarii!

9 produse în ofertă