Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka

Producător: KRKA

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
4.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Producator: KRKA

Gama: KRKA

Categorii produs: MEDICAMENTE FARA RETETA Afectiuni cardiace

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Duminică, 4 Iunie 2023

Detalii despre Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka din categoria Afectiuni cardiace

Indicații

  • Prevenirea secundară a infarctului miocardic.

  • Prevenirea morbidității cardiovasculare la pacienții cu angină pectorală stabilă.

  • Antecedente de angină pectorală instabilă, cu excepția utilizării în timpul fazei acute.

  • Prevenirea ocluziei grefei după după bypass aorto-coronarian (CABG).

  • Angioplastie coronariană, cu excepția utilizării în timpul fazei acute.

  • Prevenirea secundară a accidentelor vasculare cerebrale ischemice tranzitorii (AIT) și accidentelor vasculare cerebrale ischemice (AVC), cu condiția să fie excluse hemoragiile intracerebrale.

    Acid acetilsalicilic Krka 100 mg nu este recomandat în situații de urgență. Este restricționat la prevenirea secundară, cu tratament cronic.

Ce contine Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka

Substanța activă este acid acetilsalicilic.Fiecare comprimat gastrorezistent conține acid acetilsalicilic 100 mg .

Cum se foloseste Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka

Doze Adulți

Prevenirea secundară a infarctului miocardic:

Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.

Prevenirea morbidității cardiovasculare la pacienții cu angină pectorală stabilă:

Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.

Antecedente de angină pectorală instabilă, cu excepția utilizării în timpul fazei acute:

Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.

Prevenirea ocluziei grefei după după bypass aorto-coronarian (CABG):

Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.

Angioplastie coronariană, cu excepția utilizării în timpul fazei acute:

Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.

Prevenirea secundară a accidentelor vasculare cerebrale ischemice tranzitorii (AIT) și accidentelor vasculare cerebrale ischemice (AVC), cu condiția să fie excluse hemoragiile intracerebrale:

Doza recomandată este de 75-325 mg o dată pe zi.

Pacienți vârstnici

În general, acidul acetilsalicilic trebuie utilizat cu precauție la pacienții vârstnici care sunt predispuși la reacții adverse. În absența insuficienței renale sau hepatice severe, este recomandată doza uzuală. Tratamentul trebuie revizuit la intervale regulate.

Copii și adolescenți

Acidul acetilsalicilic nu trebuie administrat la copii și adolescenți cu vârsta mai mică de 16 ani, cu excepția cazului în care este recomandat de către un medic şi atunci când beneficiile depășesc riscurile.

Mod de administrare Pentru administrare orală.

Comprimatele trebuie înghițite întregi cu o cantitate suficientă de lichide (1/2 pahar cu apă). Datorită învelișului gastrorezistent, comprimatele nu trebuie zdrobite, rupte sau mestecate, deoarece învelișul previne efectul iritant asupra intestinului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma de prezentare: comprimate gastrorezistente
actiune: protector cardiovascular
Mod prezentare: 30 comprimate gastrorezistente
Prospect Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka


Indicatii:
Acid acetilsalicilic Krka conține acid acetilsalicilic, care, atunci când este utilizat în doze mici, aparține unui grup de medicamente numite antiagregante plachetare. Trombocitele (plachetele sanguine) sunt celule mici din sânge care determină coagularea sângelui și sunt implicate în tromboză. Atunci când un cheag de sânge se formează într-o arteră, acesta oprește fluxul de sânge și se întrerupe alimentarea cu oxigen. Atunci când acest lucru se întâmplă la nivelul inimii poate provoca un infarct miocardic sau un episod de angină pectorală; la nivelul creierului poate cauza un accident vascular cerebral.Acid acetilsalicilic Krka se administrează pentru a reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, împiedicând astfel apariția ulterioară a:- infarctului miocardic- accidentelor vasculare cerebrale- problemelor cardiovasculare la pacienții diagnosticaţi cu angină pectorală stabilă sau instabilă (un tip de durere în piept).De asemenea, Acid acetilsalicilic Krka este utilizat, pentru a preveni formarea de cheaguri de sânge după anumite tipuri de intervenții chirurgicale la nivelul inimii cu scopul de a lărgi sau a debloca vasele de sânge.Decizia privind inițierea tratamentului și dozarea adecvată trebuie să fie luată de către medic.Acest medicament nu se recomandă în cazuri de urgență. Poate fi folosit doar ca tratament preventiv. 
Contraindicatii:Nu luați Acid acetilsalicilic Krka:- dacă sunteți alergic la acid acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Acid acetilsalicilic Krka, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Femeile gravide nu trebuie să utilizeze acid acetilsalicilic în timpul sarcinii, cu excepţia cazului în care este recomandat de către medicul lor.
Nu trebuie să luați Acid acetilsalicilic Krka dacă sunteți în ultimul trimestru de sarcină, cu excepţia cazului în care medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru și în această situaţie doza zilnică nu trebuie să depășească 100 mg (vezi pct. “Nu luați Acid acetilsalicilic Krka”). Administrarea de doze uzuale sau mai mari din acest medicament în ultima parte a sarcinii poate provoca complicații la mamă sau copil.
Femeile care alăptează nu trebuie să utilizeze acid acetilsalicilic, cu excepţia cazului în care este indicat de către medicul lor. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Acid acetilsalicilic Krka nu ar trebui să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Adulți:Prevenirea infarctului miocardic:- Doza recomandată este de 75 - 160 mg o dată pe zi.
Prevenirea accidentelor vasculare cerebrale:- Doza recomandată este de 75 - 325 mg o dată pe zi.
Prevenirea problemelor cardiovasculare la pacienții diagnosticaţi cu angină pectorală stabilă sau instabilă (un tip de durere în piept):- Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.
Prevenirea formării cheagurilor de sânge după anumite tipuri de interveții chirurgicale la nivelul inimii:- Doza recomandată este de 75-160 mg o dată pe zi.
Acest medicament nu trebuie utilizat la doze mai mari decât la recomandarea medicului, iar doza nu trebuie să depășească 325 mg pe zi
Pacienți vârstnici:Doza recomandată este acceași ca și pentru pacienții mai tineri. În general, acidul acetilsalicilic trebuie utilizat cu precauție la pacienții vârstnici care sunt predispuși la reacții adverse. Tratamentul trebuie revizuit la intervale regulate.
Utilizarea la copii şi :Acidul acetilsalicilic nu trebuie administrat la copii și adolescenți cu vârsta mai mică de 16 ani, decât dacă acest lucru este indicat în mod specific de către un medic
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă este acid acetilsalicilic.Fiecare comprimat gastrorezistent conține acid acetilsalicilic 75 mg, 100 mg sau 160 mg.- Celelalte componente sunt:Acid acetilsalicilic Krka 75 mg : Nucleu: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon din cartof, talc, triacetină, copolimer acid metacrilic-acrilat de etil (1:1) dispersie 30% (surfactanți dodecilsulfat de sodiuși polisorbat 80); Film: alcool polivinilic parțial hidrolizat, dioxid de titan (E 171), talc, macrogol 3350, carmin (E 120), galben amurg FCF (E 110)
Acid acetilsalicilic Krka 100 mg: Nucleu: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon din cartof; Film: talc, triacetină, copolimer acid metacrilic- acrilat de etil (1:1) dispersie 30% (surfactanți dodecilsulfat de sodiu și polisorbat 80).
Acid acetilsalicilic Krka 160 mg: Nucleu: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon din cartof, talc, triacetină, copolimer acid metacrilic-acrilat de etil (1:1) dispersie 30% (surfactanți dodecilsulfat de sodiu și polisorbat 80); Film: alcool polivinilic parțial hidrolizat, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, lecitină din soia (E 322), oxid galben de fer (E 172). 

Prezentare:
30 comprimate gastrorezistente
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
CONCURS: Par fabulos in fiecare zi cu Seboradin!

Descopera oferta Minifarm Online pentru Acid acetilsalicilic, 100 mg, 30 comprimate gastrorezistente, Krka in categoria de produse Afectiuni cardiace

Indicații Prevenirea secundară a infarctului miocardic. Prevenirea morbidității cardiovasculare la pacienții cu angină pectorală stabilă. Antecedente de angină pectorală instabilă, cu excepția utilizării în timpul fazei acute. Prevenirea ocluziei grefei după după bypas