IN TREND: O PIELE FĂRĂ FILTRU!
Descopera produsele recomandate pentru ingrijirea tenului gras cu tendinta acneica

20% DISCOUNT!
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Naltrexona 50mg -cpr.film x 28 - Amomed

Producător: AMOMED PHARMA GMBH

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Naltrexona 50mg -cpr.film x 28 - Amomed

Producător: AMOMED PHARMA GMBH

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P438820298

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Antibiotice

Prospect Naltrexona 50mg -cpr.film x 28 - Amomed


Indicatii:
Naltrexonă Amomed este utilizat ca un mijloc terapeutic suplimentar în cadrul unui tratament cuprinzător incluzând un program psihoterapeutic pentru pacienţii care suferă de dependenţă opioidă. Substanța activă, clorhidratul de naltrexonă, aparţine unui grup de medicamente care se numesc antagonişti opioizi.Naltrexonă previne senzaţia de euforie după consumul de opioide, iar în tratamentul pentru sindromul de întrerupere la opiacee, diminuă simptomatologia.Naltrexonă Amomed este utilizat ca măsură terapeutică suplimentară în cadrul unui tratament cuprinzător incluzând un program psihoterapeutic pentru pacienţii cudependenţă de alcool. Efectul tratamentului cuNaltrexonă Amomed reduce nevoia de alcool. Majoritatea pacienţilor sunt capabili sa-şi menţină starea de abstinenţă.Naltrexonă nu induce dependenţă. 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Naltrexonă Amomed:- dacă sunteţi hipersensibil la naltrexonă sau la oricare dintre celelalte componente ale Naltrexonă Amomed.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Naltrexonă Amomed, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţisă rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Medicul trebuie să decidă dacă Naltrexonă Amomed poate fi administrată în timpul sarcinii şi lactaţiei, luând în calcul riscul pentru mamă şi copil. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Naltrexona poate afecta capacitatea mentală şi/sau fizică necesară pentru efectuarea de operaţiuni care pot fi periculoase, cum ar fi conducerea de vehicule sau folosirea utilajelor. 

Mod de administrare:
La adulţi:Luaţi întotdeauna Naltrexonă Amomed exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.Doza iniţială de Naltrexonă Amomed este de jumătate de comprimat (25 mg) în prima zi de tratament. Apoi, doza uzuală este de un comprimatpe zi (50 mg). Medicul vă poate prescrie un alt dozaj, în funcţie de cerinţele dumneavoastră individuale.

Durata tratamentului:
Durata tratamentului cu Naltrexonă Amomed este determinată de medic. De obicei, comprimatele de Naltrexonă Amomed trebuie să fie luate timp de 3 luni, dar în unele cazuri poate fi necesară o administrare mai îndelungată.
Utilizarea la copii şi adolescenţi:Naltrexona nu trebuie să fie administrată la copii şi adolescenţi sub 18 ani.
Utilizarea la persoane în vârstă:Nu există date suficiente cu privire la siguranţa şi eficacitatea administrării la pacienţii în vârstă.Dacă utilizaţi mai mult Naltrexonă Amomed decât trebuieÎn cazul supradozajului, tratamentul trebuie să fie simptomatic. Efectele induse de supradozajul cu naltrexonă nu sunt cunoscute. 
Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
-  Substanţa activă este clorhidratul de naltrexonă. Fiecare comprimat filmat conține clorhidrat de naltrexonă 50 mg.Celelalte componente sunt:- nucleu- lactoză monohidrat, cellactose grad 80 (celuloză pulbere, lactoză monohidrat), celuloză microcristalină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, crospovidonă, stearat de magneziu;- film Opadry bej 31F27245 - lactoză monohidrat, hipromeloză 15 cps, dioxid de titan (E 171), macrogol 4000, oxid negru de fier (E172), oxid roşu de fier (E172), oxid galben de fier (E 172). 

Prezentare:
28 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.