Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.
Publicat Luni, 14 Octombrie 2019
Lupta cu acneea nu este o luptă ușoară – cu siguranță știi asta. Noi îți propunem o strategie care nu poate da greș: CONSECVENȚA! Iată zece reguli care te vor ajuta, mai mult ca sigur, dacă le urmezi:
În timpul zilei, pe piele se depun cantități mari de grăsime și murdărie. Tocmai de aceea, seara trebuie să cureți tenul în profunzime de toate aceste impurități. Folosește produse special create pentru problema ta. Medicul dermatolog îți va spune exact ce să folosești!
Fiecare persoană are pielea cu particularitățile ei distincte. Dacă folosești produse necorespunzătoare, pielea ta poate deveni mai grasă, iar acneea se poate înrăutăți.
Alimentația corectă este esențială! Mâncarea este combustibilul organismului și este responsabilă pentru modul în care arătăm, pentru sănătatea și vitalitatea noastră. Stai departe de băuturi carbogazoase, alcool, dulciuri și alimente procesate. De asemenea, ai grijă că dietele prea bogate în carne și lactate sunt proinflamatorii!
Acordă o atenţie sporită aportului de vitamine (A, C, E) din surse naturale (fructe, legume, semințe și nuci), cât și de fibre din cereale integrale și leguminoase neprocesate.
Zincul este un mineral cheie în sănătatea pielii şi se găseşte în mâncăruri precum vegetalele cu frunze verzi, nuci, leguminoase, seminţe de floarea soarelui, ciuperci.
Stresul stă la baza multor boli și afecțiuni, iar acneea este una dintre ele.
Păstrează-ți mediul înconjurător curat și schimbă, în mod regulat, lenjeria de pat. O igienă corespunzătoare este un dușman de temut pentru acnee.
De câte ori nu ai auzit asta? Și câți dintre noi suntem vinovați că am făcut-o... Fiecare lucru pe care îl atingi (clanța, bara din autobuz, ușa de la lift, tastatura și mouse-ul, telefonul, etc.), are pe suprafața lui o multitudine de germeni. Cea mai mare dorință a acestor ființe microscopice este să se dezvolte și să se înmulțească, iar o leziune cutanată, inclusiv un coș, este un adevărat paradis pentru ele.
La sfârșitul zilei, machiajul devine murdărie pentru fața ta - blochează porii, împiedică pielea să respire și uite așa apare un coș nou! Ar trebui să ții cont și de faptul că, în timp ce dormi, corpul tău și implicit pielea ta, se regenerează. Deci, demachiază-te, neapărat, în fiecare seară!
Acestea pot irita pielea și tind să aibă o consistență mai densă, sufocând, astfel, tenul.
Indiferent că e dimineață sau după-amiază, vară sau iarnă, dacă ești în vacanță sau lucrezi / studiezi, trebuie să te protejezi întotdeauna de soare. Pe lângă faptul că este dăunător pielii, duce la apariția petelor.
La început nu îți va fi ușor. Însă, după ce te vei obișnui cu rutina, vei reuși să o faci fără să te mai gândești. Pielea ta îți va mulțumi pentru asta!