Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
CeraVe
CeraVe

Dezvoltată împreună cu medicii dermatologi, CeraVe este o gamă bazată pe tehnologia MVE și ceramide, ce ajută la refacerea barierei naturale a pielii.​

Despre formulele CeraVe

Despre formulele CeraVe

„Produsele CeraVe sunt formulate minimalist, dar eficient, cu ingrediente identice cu cele native pielii. Combinația de ceramide esențiale (1, 3 și 6-II), acid hialuronic, acizi grași și colesterol, distribuite prin tehnologia patentată de emulsie multi-fazică de ulei în apă (MVE), asigură pielii hidratare și emoliere pe parcursul întregii zile.”

Dr. Mihai Lupu, Medic Dermatolog

Doctor-Lupu-Mihai

CURĂȚARE

skin-woman
skin-woman

„Toți ne dorim un ten fără imperfecțiuni, dar, pentru ca acest lucru să se întample, pielea noastră are nevoie de o rutină de îngrijire corectă. Primul pas în îngrijire este curățarea pielii, folosind un produs adaptat tipului tău de ten.

Acum pielea ta este pregătită pentru următorul pas: hidratarea!“

Dr. Carmen Drăghici, Medic Dermatolog


ÎNGRIJIRE FAȚĂ ȘI CORP

„Produsele hidratante CeraVe sunt special concepute pentru a menține hidratarea pielii pe parcursul întregii zile. În plus, prin complexul de 3 ceramide esențiale, acestea protejează bariera naturală a pielii."

Dr. Ilean Anca, Medic Dermatolog

skin-woman
skin-woman

ÎNGRIJIRE FAȚĂ

skin-woman
skin-woman

“Indiferent de fototipul cutanat sau de tipul de ten pe care îl ai, fă-ți un obicei din aplicarea unei creme hidratante ca minim pas al unei rutine zilnice, iar beneficiile nu vor întârzia să apară.

Astfel prin utilizarea produselor hidratante potrivite cu ingrediente atent selecționate, funcția de barieră a pielii va funcționa în parametrii optimi indiferent de tipul tenului tău!”

Dr. Elis Curtmola, Medic Dermatolog


Curățare și Îngrijire Ten cu Tendință Acneică

„Succesul tratamentului în acnee depinde de urmarea unei rutine care încorporează ingrediente eficiente, recomandate de medicul dermatolog. Deși rutinele de skincare pentru acnee variază în funcție de tipul de ten și de tipul și severitatea acneei, toate au ceva în comun: nevoia unei bariere cutanate sănătoase.”

Dr. Mihai Lupu, Medic Dermatolog

skin-woman
skin-woman

HIDRATARE PIELE ASPRĂ, CU RUGOZITĂȚI

skin-woman
skin-woman

“Atenția noastră trebuie îndreptată în egală măsură și asupra pielii de pe corp, mai ales dacă avem o piele aspră cu rugozități!

Produsele ce conțin acid salicilic, lactic și hialuronic sunt destinate să îmbunătățească textura pielii prin exfolierea și hidratarea ei.”

Dr. Elis Curtmola, Medic Dermatolog