Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

Producător: Molutrex

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
51.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM din categoria DISPOZITIVE MEDICALE

Molluscum contagiosum este o afecțiune a pielii cauzată de un virus. Întâlnită frecvent la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, MOLLUSCUM CONTAGIOSUM se transmite prin contact direct sau prin folosirea în comun a unor obiecte contaminate (prosoape, bureți de baie, în special în piscine etc.). La adulți, Molluscum contagiosum se poate transmite pe cale sexuală (prin contact cutanat).

Soluție de hidroxid de potasiu 5% pentru aplicare locală la nivelul pielii

Tratament pentru Molluscum contagiosum (1) (2)

Molluscum contagiosum este o afecțiune a pielii cauzată de un virus și extrem de contagioasă, care afectează în general pielea și, uneori, mucoasele și a cărei prevalență este în continuă creștere în decursul ultimilor 10, în special la copiii cu piele atopică (3).

Molutrex este simplu de utilizat: 1 până la 2 aplicări pe zi până când apare inflamația și înroșirea pielii (de obicei după 2-10 zile). Nu necesită clătire. Poate fi folosit pe față și pe corp (cu excepția zonei din jurul ochilor și și a mucoaselor) la adulți și copii cu vârsta peste 2 ani.

Dispozitiv medical - clasa IIa

 

Ce contine Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

Ingrediente :

5% Hidroxid de potasiu, apă purificată 

Cum se foloseste Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM

Mod utilizare

1 / Înainte de prima utilizare: Înlocuiți capacul cu cel care este dotat cu pensulă. Această cutie conține, de asemenea, un aplicator fin pentru mai mare precizie în aplicarea pe zonele cu leziuni foarte mici provocate de Molluscum contagiosum.

2 / Aplicarea Molutrex: Deschideți sticla, poziționați-o pe o suprafață plană pentru a evita ca aceasta să se verse și introduceți pensula sau aplicatorul fin în soluție. Treceți peria sau aplicatorul fin peste marginea flaconului pentru a evita formarea picăturilor. Folosiți peria sau aplicatorul fin pentru a aplica produsul fără exces pe leziunile provocate de Molluscum contagiosum, fără a atinge zonele de piele sănătoasă. Reintroduceți pensula sau aplicatorul in soluție la fiecare 2 -3 aplicări. Puneţi capacul la loc după fiecare utilizare.

3 / Uscare: Lăsați să se usuce. În cazul administrării produsului unui copil, acesta nu trebuie să atingă zona tratată în timpul uscării produsului. 

4 / Repetați aplicarea de 1-2 ori pe zi: Repetați aplicarea pe aceeși leziune provocată de Molluscum contagiosum pe parcursul mai multor zile până la apariția inflamației (înroșirii), de obicei după 2-10 zile.

5 / Încetarea aplicării: Opriți aplicarea Molutrex pe o anumită leziune provocată de Molluscum contagiosum atunci când apare inflamația. Acesta este un semnul că leziunea provocată de Molluscum contagiosum va dispărea în 2 până la 6 săptămâni.

IMPORTANT: Nu aplicați produsul pe aceaași leziune provocată de Molluscum contagiosum mai mult de 14 zile consecutive. Dacă nu se observă ameliorări, informați-vă medicul.

Efecte nedorite și iritative:

Ca orice produs activ, acest produs poate antrana efecte mai mult sau mai puțin nedorite, în special sub formă de senzație de arsură sau o iritație trecătoare. Intensitatea iritației depinde de gradul de sensibilitate a pielii și de cantitatea de produs aplicată. Vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare.

O hiperpigmentație sau hipopigmentație pot să apară după dispariția unei anumite leziuni provocate de Molluscum contagiosum. Acestea vor dispărea spontan.

SEMNALAȚI MEDICULUI SAU FARMACISTULUI DESPRE ORICE EFECT NEDORIT SAU NEPLĂCUT CARE NU ESTE MENȚIONAT ÎN ACESTE INSTRUCȚIUNI.

Recomandări:

Molluscum contagiosum este o infecție cutanată virală contagioasă. Pentru a evita răspândirea virusului, vă recomandăm următoarele:

- Nu folosiţi aceleaşi prosoape cu alte persoane.

- Nu folosiți, piscina în comun cu alte persoane și, de asemenea, nu practicați sporturi de contact.

- Evitați scărpinare lexziunilor provocate de Molluscum contagiosum.

- Evitați contactul sexual pe durata infecției.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
Forma/textura: lichid
Cantitate: 3 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
CONCURS: Par fabulos in fiecare zi cu Seboradin!

Descopera oferta Minifarm Online pentru Tratament pentru Molluscum Contagiosum Molutrex, 3 ml, ACM in categoria de produse DISPOZITIVE MEDICALE

Molluscum contagiosum este o afecțiune a pielii cauzată de un virus. Întâlnită frecvent la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, MOLLUSCUM CONTAGIOSUM se transmite prin contact direct sau prin folosirea în comun a unor obiecte contaminate (pros