Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Amitriptilina 25mg-cpr.film. x 50 - Arena

Producător: ARENA GROUP S.A.

(0 opinii)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Amitriptilina 25mg-cpr.film. x 50 - Arena

Producător: ARENA GROUP S.A.

Acest produs poate fi achiziționat doar fizic, dintr-o farmacie Minifarm, in baza retetei medicale.
Medicamentele eliberate pe baza de reteta nu se pot comanda online.
Raportează prezentare eronata

Cod produs: P41644

Categorii produs: MEDICAMENTE CU RETETA Diverse

Prospect Amitriptilina 25mg-cpr.film. x 50 - Arena


Indicatii:
Indicat în tratamentul:- depresiilor cu componentă anxioasă (mai ales când este necesară sedarea);- enurezisului nocturn la copii, după excluderea etiologiei organice;- durerilor cronice rebele, neurogene şi al migrenei
Contraindicaţii- Hipersensibilitate la amitriptilină sau la oricare dintre excipienţii medicamentului.- Infarct miocardic recent.- Aritmii, îndeosebi bloc cardiac (indiferent de grad).- Manie.- Afecţiuni hepatice grave.- Glaucom cu unghi închis.- Retenţie urinară, hiperplazie benignă de prostată.- Copii sub 6 ani.Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la galactoză, deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză nu trebuie să utilizeze acest medicament, datorită conţinutului în lactoză.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Amitriptilină, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Nu s-a stabilit siguranţa utilizării amitriptilinei în timpul sarcinii. Utilizarea amitriptilinei nu este recomandată în timpul sarcinii, mai ales în timpul primului şi ultimului trimestru, cu excepţia cazurilor în care medicul consideră absolut necesar şi numai după evaluarea atentă de către acesta a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potenţial fetal.Amitriptilina şi metabolitul său activ se excretă în laptele matern. Datorită potenţialului de reacţii adverse grave pentru sugar, în funcţie de importanţa tratamentului pentru mamă, se va decide fie întreruperea alăptării, fie a administrării medicamentului.
Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:La unii pacienţi amitriptilina poate afecta vigilenţa, fiind necesară evitarea conducerii vehiculelor şi a folosirii utilajelor.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Depresii cu componentă anxioasă:Adulţi:Tratamentul trebuie început cu o doză mică, care va fi crescută treptat, în funcţie de răspunsul clinic şi tolerabilitatea individuală.De regulă, doza iniţială recomandată este de 3 comprimate filmate AMITRIPTILINA ARENA 25 mg (75 mg clorhidrat de amitriptilină) pe zi, fie fracţionat în 2–3 prize, fie în doză unică, seara, la culcare, deoarece efectul sedativ debutează rapid. Dacă este necesar, doza poate fi crescută până la 6 comprimate filmate AMITRIPTILINA ARENA 25 mg (150 mgclorhidrat de amitriptilină) pe zi, administrată fracţionat, cea mai mare doză administrându-se seara, la culcare.
Doza de întreţinere uzuală este de 2–4 comprimate filmate AMITRIPTILINA ARENA 25mg (50-100 mg clorhidrat de amitriptilină) pe zi, administrată în doză unică, preferabil seara, la culcare. După obţinerea efectului terapeutic, doza trebuie redusă la cea mai mică doză eficace. Tratamentul trebuie continuat timp de 3 luni sau mai mult, pentru prevenirea recăderilor.
Vârstnici:Tratamentul se va începe cu jumătate din doza iniţială recomandată la adulţi. Doza totală zilnică se poate administra fie fracţionat, în mai multe prize, fie în priză unică, preferabil seara, la culcare.Creşterea dozei se va face treptat, sub supraveghere clinică.
Insuficienţă hepatică şi renală:La aceşti pacienţi poate fi necesară scăderea dozei.
Enurezis nocturn:Copii cu vârsta cuprinsă între 11 şi 16 ani:Doza recomandată este de 1–2 comprimate filmate AMITRIPTILINA ARENA 25 mg (25-50 mg clorhidrat de amitriptilină), administrată seara, la culcare.Tratamentul nu trebuie să depăşească 3 luni.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani:Doza recomandată fiind de 10–20 mg clorhidrat de amitriptilină pe zi, se vor utiliza alteproduse cu concentraţie adecvată.Dureri cronice rebele, neurogene, migrenăDoza recomandată este de1 comprimat filmat AMITRIPTILINA ARENA 25 mg (25 mg clorhidrat de amitriptilină) de 3 ori pe zi. 

Compozitie:
Un comprimat filmat conţine clorhidrat de amitriptilină 25 mg şi excipienţi: nucleu - lactoză monohidrat, povidonă K 30, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu,Film – AquaPolish D Pink 041.31 MS care contine : hipromeloză, hidroxipropilceluloză, talc, lactoză monohidrat, acid stearic, dioxid de titan (E 171), carmoizină lac de aluminiu 20-26% (E 122), galben de quinolină lac de aluminiu 20-24% (E 104).

Prezentare:
50 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.