Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA

Producător: ANTIBIOTICE S.A. - OTC

Data expirare: 31 Ianuarie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA

Brand / gamă: ANTIBIOTICE S.A. - OTC

Data expirare: 31 Ianuarie 2024

(0 review-uri)
10.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 25 Martie 2023

Detalii despre Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA din categoria Produse pentru reumatism

Clafen conţine substanţă activă diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Este utilizat în tratamentul local simptomatic la adulţi pentru reducerea durerii şi inflamaţiei:
- musculare sau osteoarticulare de origine reumatică;
- în cazul edemelor postoperatorii şi posttraumatice (de exemplu entorse);
- musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme uşoare ale tendoanelor, muşchilor, ligamentelor etc.).

Ce contine Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA

Diclofenac sodic 10 mg.
Celelalte componente sunt: etanol 96%, propilenglicol, alcool benzilic, Carbopol, trolamină, apă purificată.

Cum se foloseste Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA

Clafen este destinat administrării pe piele.
Adulţi. Clafen se administrează de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrată la fiecare aplicare variază în funcţie de suprafaţa zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzător la aproximativ 5 - 10 cm gel). Pentru a realiza absorbţia gelului efectuaţi un masaj uşor şi prelungit la nivelul zonei dureroase şi/sau inflamate.
După fiecare aplicare, spalaţi atent mâinile. Cu excepţia unor cazuri strict recomandate, în cazul traumatismelor de ţesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar în cazul durerilor din artrite, pe o perioadă mai mare de 28 zile. Dacă după 5 zile de tratament nu observaţi ameliorarea manifestărilor sau acestea se agravează, trebuie să vă prezentaţi la medic care va reevalua tratamentul.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: gel
Cantitate: 40 g
Prospect Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA


Indicatii:
Clafen conţine substanţă activă diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.
Este utilizat în tratamentul local simptomatic la adulţi pentru reducerea durerii şi inflamaţiei:- musculare sau osteoarticulare de origine reumatică;- în cazul edemelor postoperatorii şi posttraumatice (de exemplu entorse);- musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme uşoare ale tendoanelor, muşchilor, ligamentelor etc.).
Contraindicatii:Nu utilizaţi Clafen:-dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la diclofenac sodic, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.
Precauţii:Înainte să utilizaţi Clafen, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.În primele 5 luni de sarcină puteţi să utilizaţi Clafen numai la recomandarea medicului, dacă este absolut necesar. Începând din luna a 6-a, nu utilizaţi Clafen. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Clafen nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.Informaţii importante privind unele componente ale ClafenAcest medicament conţine propilenglicol care poate determina iritaţie cutanată.  
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Clafen este destinat administrării pe piele.Adulţi. Clafen se administrează de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrată la fiecareaplicare variază în funcţie de suprafaţa zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel(corespunzător la aproximativ 5 - 10 cm gel).
Pentru a realiza absorbţia gelului efectuaţi un masaj uşor şi prelungit la nivelul zonei dureroaseşi/sau inflamate.
După fiecare aplicare, spalaţi atent mâinile. Cu excepţia unor cazuri strict recomandate, în cazul traumatismelor de ţesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar în cazul durerilor din artrite, pe o perioadă mai mare de 28 zile. 
Dacă după 5 zile de tratament nu observaţi ameliorarea manifestărilor sau acestea se agravează, trebuie să vă prezentaţi la medic care va reevalua tratamentul.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este diclofenacul sodic. Un gram gel conţine diclofenac sodic 10 mg.- Celelalte componente sunt: etanol 96%, propilenglicol, alcool benzilic, Carbopol, trolamină, apă purificată. 

Prezentare:
40 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Clafen gel, 10 mg/gram, 40 g, Antibiotice SA in categoria de produse Produse pentru reumatism

Clafen conţine substanţă activă diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local. Este utilizat în tratamentul local simptomatic la adulţi pentru reducerea durerii şi inflamaţiei: - musculare sau osteoarti