Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

Producător: SMART NUTRACEUTICAL

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
11.80 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: SMART NUTRACEUTICAL

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE CORP

Detalii despre Ulei de Ricin, 100ml, Zanna din categoria INGRIJIRE CORP

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atât pentru uz intern, cât și extern de sute de ani, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic. 

Beneficii

Vindecă acnea

Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucrează pentru a inhiba virusurile și bacteriile, făcându-l astfel capabil de a penetra pielea în profunzime și de a fi un tratament eficient pentru acnee.

Păstrează pielea tânără și netedă

Uleiul de ricin funcționează mai bine decât orice crema anti-îmbătrânire cumpărată din magazin. Se masează o cantitate micăîn jurul ochilor seara înainte de culcare, iar dimineața se spală cu apă din abundență.

Trateaza și vindecă cicatrici

Uleiul de ricin va pătrunde adânc în țesuturi pentru a dizolva încet țesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil să facă distincția între celulele sănătoase și cele anormale.

Previne pierderea părului

Proprietățile anti-bacteriene și anti-fungicide ale acidului ricinoleic protejează scalpul și părul de infecții care pot provoca pierderea părului. Acizii grași omega-9 din uleiul de ricin hrănesc, de asemenea, părul și scalpul prevenind uscarea acestora.

Pătrează părul moale

Uleiul de ricin este un umectant, deoarece atrage umezeala în păr și piele. Dacăîl aplicați pe păr, acesta va arăta moale, strălucitor și puternic.

Elimină bătăturile

Uleiul de ricin înmoaie pielea aspră sau îngroșată, inclusiv calusurile și bătăturile. Pentru a trata bătăturile, se aplică ulei de ricin pe picioare și se iau sosete din bumbac înainte de a merge la culcare.

Vindecă infecțiile pielii

Se aplică o cârpăîmbibatăîn ulei de ricin pe zona afectată. În cazul în care zona afectata este mica se poate aplica un plasture cu câteva picături de ulei de ricin.

Previne apariția vergeturilor

Frecați o cantitate mică de ulei de ricin pe burtă și coapse zilnic pentru a preveni apariția vergeturilor.

Elimină negii

Aplicați ulei de ricin pe negi în fiecare noapte.Vindecarea completă se face într-o perioadă mai lungăși fără cicatrici.

Ce contine Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

Indregiente: Ricinus communis

Cum se foloseste Ulei de Ricin, 100ml, Zanna

Ca ingredient principal pentru prepararea produsele cosmetice și de îngrijire sau combinat cu un ulei de masaj, sau pur, aplicat direct pe piele.Ca ingredient principal pentru prepararea produsele cosmetice și de îngrijire sau combinat cu un ulei de masaj, sau pur, aplicat direct pe piele.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ulei de Ricin, 100ml, Zanna in categoria de produse INGRIJIRE CORP

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atât pentru uz intern, cât și extern de sute de ani, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pe