Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ata dentara Oral-B Satin, 25 m

Producător: PROCTER & GAMBLE

Data expirare: 30 Decembrie 2027

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ata dentara Oral-B Satin, 25 m

Data expirare: 30 Decembrie 2027

(0 review-uri)
15.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Ata dentara Oral-B Satin, 25 m din categoria Ata dentara

Oral-B Satin Ata dentara se simte instantaneu diferit, deoarece elibereaza o explozie de prospetime de menta in momentul contactului care va permite sa stiti ca functioneaza. Textura sa unica ca de satin este usor de utilizat. Curata in mod eficient placa bacteriana si particulele dintre dinti si de sub linia gingivala, astfel incat dintii sa se simta curati. Folosirea zilnica a atei dentare Satin va ajuta sa va mentineti dintii si gingiile sanatoase. 

Folosirea atei dentare pentru o senzatie de prospetime 
Textura de satin 
Prindere confortabila 
Aroma de menta 
25 de metri de ata dentara

Cum se foloseste Ata dentara Oral-B Satin, 25 m

Infasurati 5 centimetri de ata dentara in jurul degetelor din mijloc. Miscati usor ata dentara intre dinti pana la linia gingivala. Curbati ata dentara pentru a cuprinde cat mai mult posibil din dinte. Miscati usor ata dentara in sus si in jos. Utilizati o sectiune proaspata a atei dentare pentru fiecare dinte. 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: ata dentara
Lungime: 25 m
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ata dentara Oral-B Satin, 25 m in categoria de produse Ata dentara

Oral-B Satin Ata dentara se simte instantaneu diferit, deoarece elibereaza o explozie de prospetime de menta in momentul contactului care va permite sa stiti ca functioneaza. Textura sa unica ca de satin este usor de utilizat. Curata in mod eficient placa bacteriana si particulele dintre dinti si de