Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka

Producător: KRKA

Data expirare: 30 Iunie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka

Data expirare: 30 Iunie 2025

(0 review-uri)
28.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Producator: KRKA

Gama: KRKA

Categorii produs: MEDICAMENTE FARA RETETA Afectiuni cardiace

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Joi, 25 Aprilie 2024

Detalii despre Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka din categoria Afectiuni cardiace

Bilobil contine extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circulatia sangelui si maresc aportul de oxigen si glucoza. Prin reglarea metabolismului, protejeaza celulele si tesuturile de deteriorarea cauzata de lipsa de oxigen. Extractul din frunza de ginkgo este eficace in tulburarile de circulatie a sangelui la nivelul creierului.

Bilobil imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si metabolismul si impiedica scaderea capacitatii intelectuale.

Bilobil 40 mg este recomandat in tratamentul simptomatic al:
- deficitului de memorie, tulburarilor de concentrare;
- deficitului cognitiv patologic la pacientii varstnici;
- starii emotionale depresive.

Ce contine Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka

Substanta activa este extractul uscat si standardizat din frunza de ginkgo. Fiecare capsula contine 40 mg extract uscat, standardizat din frunza de Ginkgo biloba L. (35- 67:1), corespunzând la: - flavonoide 8,8–10,8 mg, sub forma de glicozide flavonice, - ginkgolide A, B, C 1,12–1,36 mg si - bilobalide 1,04–1,28 mg.

Cum se foloseste Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka

Doza zilnica recomandata pentru adulti si varstnici este o capsula Bilobil 40 mg (corespunzand la 40 mg extract uscat din frunza de Ginkgo biloba) de 3 ori pe zi.
Capsulele Bilobil 40 mg trebuie inghitite intregi, dupa masa, cu un pahar cu apa.

Durata tratamentului
Primele semne de imbunatatire sunt de obicei observate dupa 4 saptamani de tratament. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 12 saptamani. Daca nu exista nici o imbunatatire dupa 3 luni de tratament sau daca simptomele se agraveaza, trebuie consultat medicul, pentru a determina daca tratamentul mai trebuie continuat.

Utilizarea la copii si adolescenti
Acest produs nu este destinat utilizarii la copii si adolescenti.

Daca luati mai mult Bilobil decat trebuie
Daca ati luat o doza mai mare de medicament decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pot aparea simptome gastrointestinale, incapacitate de concentrare si durere de cap.

Daca uitati sa luati Bilobil
Daca ati uitat sa luati o doza, luati alta imediat ce v-ati amintit. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului
dumneavoastra farmacistului sau asistentei medicale.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Mod prezentare: 60 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Bilobil, 40 mg, 60 capsule, Krka in categoria de produse Afectiuni cardiace

Bilobil contine extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circula