Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma

Producător: VISUfarma

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
32.30 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma din categoria Oftalmice

Ameliorare de lunga durata a simptomelor ochiului uscat.Fara conservanti la contactul cu ochii.

Indicatii:Lubrifiaza si protejeaza ochiul, amelioreaza pe termen lung simptomele ochiului uscat (durere, iritatie, mancarimi, senzatie de ochi strain sau de arsura)Poate fi utilizat de purtatorii de lentile de contact, dar se recomanda ca acestea sa fie indepartate inainte de utilizarea gelului.

Ce contine Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma

Carbomer 0.2% m/m, perborat de sodiu si excipienti.

Contine un conservant care dispare la contactul cu ochiul, transformandu-se in apa si oxigen, reducand la minimum iritatia care poate fi cauzata de conservantii traditionali si oferind in acelasi timp comoditatea formei multidoza.

Fara conservanti la contactul cu ochii.

Cum se foloseste Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma

1 picatura de 2 pana la de 4 ori/zi, in functie de necesitate. Poate fi utilizat pâna la 28 de zile de la deschidere. Poate fi utilizat de purtatorii de lentile de contact, dar se recomanda ca acestea sa fie indepartate inainte de utilizarea gelului

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale oculara
Tip produs: gel oftalmic
Cantitate: 10 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Gel oftalmic Xailin, 10 g, Visufarma in categoria de produse Oftalmice

Ameliorare de lunga durata a simptomelor ochiului uscat.Fara conservanti la contactul cu ochii. Indicatii:Lubrifiaza si protejeaza ochiul, amelioreaza pe termen lung simptomele ochiului uscat (durere, iritatie, mancarimi, senzatie de ochi strain sau de arsura)Poate fi utilizat de purtatorii de lenti