Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Canpol 18/603 Protectie Mamelon Premium x 2 buc

Producător: CANPOL

Data expirare: 31 Ianuarie 2028

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Canpol 18/603 Protectie Mamelon Premium x 2 buc

Data expirare: 31 Ianuarie 2028

(0 review-uri)
12.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: CANPOL

Gama: CANPOL

Categorii produs: MAMA SI COPILUL MATERNITATE Alaptare

Detalii despre Canpol 18/603 Protectie Mamelon Premium x 2 buc din categoria Alaptare

Confectionate din silicon moale, protejeaza sfarcurile dureroase sau crapate, stimuleaza procesul de refacere al acestora si permit hranirea fara dureri. In versiunea standard a protectiilor, forma rotunjita si marginile subtiri permit fixarea perfecta pe mamelon. Forma protectiilor si numarul de gaurele din varf, imita mamelonul natural, faciliteaza hranirea si garanteaza intoarcerea la hranirea directa la san.

• Protectia are forma universala. 

• Fara gust si miros siliconul nu schimba gustul laptelui.

• Permite copilului sa se simta confortabil si natural in timpul alaptatului. 

• Igiena acestora este asigurata si de cutiuta proprie.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Material: silicon
Culoare: transparent
Nr bucati/pachet: 2
Tip produs: protectie mamelon
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Canpol 18/603 Protectie Mamelon Premium x 2 buc in categoria de produse Alaptare

Confectionate din silicon moale, protejeaza sfarcurile dureroase sau crapate, stimuleaza procesul de refacere al acestora si permit hranirea fara dureri. In versiunea standard a protectiilor, forma rotunjita si marginile subtiri permit fixarea perfecta pe mamelon. Forma protectiilor si numarul