Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer

Producător: BAYER

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer

Data expirare: 31 Octombrie 2024

(0 review-uri)
55.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer din categoria Creme, lotiuni si uleiuri de corp

Calmeaza mancarimea si roseata pielii provocate de iritatii, hidrateaza pielea si sustine regenerarea ei.

Bepanthen Sensiderm Crema  reprezinta o formula fara cortizon care combina efectul de calmare rapida (30 minute) a mancarimii cu cel de regenerare a barierei cutanate.

  • Tehnologie lamelara lipidica unica pentru a intari functia de bariera protectoare a pielii, prin furnizarea de lipide in lamele (de exemplu ceramide) similare celor care se gasesc in mod natural in piele
  • Fara cortizon
  • Ajuta la calmarea mancarimii in 30 de minute
  • Utilizat pentru calmarea mancarimii si iritatiei pielii fara leziuni, atat la adulti, cat si la copii, in cazuri precum piele uscata, dermatita atopica, eczeme, reactii alergice.
  • Contine panthenol, umectanti precum glicerina si lipide naturale pentru imbunatatirea hidratarii pielii si sustinerea regenerarii acesteia.
  • Fara parfum si conservanti, cunoscuti a fi iritanti.

Pielea inrosita, umflata, insotita de mancarime poate fi determinate de uscarea pielii, dermatita atopica, eczeme, reactii alergice si alte iritatii. In aceste cazuri, lipidele stratului extern al pielii sunt afectate, lucru ce poate induce mancarimea. Aceste lipide care sunt in principal reprezentate de ceramide, formeaza o bariera protectoare naturala a pielii importiva iritatiei. Cand aceasta bariera protectoare este afectata, apa de la nivelul pielii noastre se poate pierde conducand la deshidratarea acesteia si la aparitia mancarimii. De asemenea, o functie de bariera protectoare mai putin eficienta, poate conduce la o penetrare mai usoara a pielii de catre agentii iritanti, astfel intensificandu-se senzatia de mancarime.

Prin urmare, in cazuri precum piele uscata, dermatita atopica, eczeme, reactii alergice si alte iritatii, restaurarea functiei de bariera protectoare a pielii pentru reducerea mancarimii constituie un element-cheie al terapiei.

Cum actioneaza Bapanthen Sensiderm Crema?

Incorporeaza, pe langa alte ingrediente atent selectionate, o tehnologie speciala de lipide lamelare pentru calmarea iritatiilor si pentru ameliorarea rapida a mancarimii (in 30 minute de la aplicare) cu o structura similara structurii lipidelor pielii (ceramide).

Lipidele orientate lamelar adera la bariera lipidica lezata a stratului cornos (superior) al pielii, refacandu-l.

O bariera protectoare intacta este foarte importanta, afectarea acesteia putand determina aparitia iritatiilor, mancarimii etc. Hidratarea sustine refacerea pielii si functia acesteia de bariera protectoare. Bepanthen Sensiderm Crema contine umectanti precum glicerina, care mentin un nivel optim de apa in stratul superior al pielii, mentinand-o astfel hidratata. Efectul este sustinut de panthenol care faciliteaza reconstructia barierei cutanate si imbunatateste hidratarea, reducand in acelasi timp rugozitatea pielii si, astfel, asigurand conditii optime pentru regenerarea sa naturala.

Pruritul, roseata si inflamatia pielii sunt cauzate de pielea uscata, dermatita atopica / eczeme, reactii alergice cutanate si alte iritatii ale pielii. In aceste cazuri, lipidele din stratul cornos al pielii (denumit si bariera pielii) sunt lezate si pot cauza mancarime.

Aceste lipide, in principal ceramidele, actioneaza ca protectori naturali impotriva iritatiei. Cand aceasta bariera protectoare este lezata, apa din piele se pierde conducand la deshidratarea pielii si astfel apare mancarimea. Mai mult decat atat, o bariera a pielii slabita este mai putin eficienta in protectia impotriva patrunderii agentilor iritanti in organism, care pot accentua senzatia de mancarime.

Astfel, in cazuri precum reactii alergice cutanate, dermatita atopica / eczeme, piele uscata si alte iritatii ale pielii, refacerea barierei protectoare a pielii prin folosirea unor preparate precum Bepanthen Sensiderm Crema, pentru reducerea senzatiei de mancarime reprezinta o componenta cheie a terapiei.

 

Ce contine Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentylene glycol, Olea Europaea Fruit Oil, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Limnanthes Alba Seed Oil, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ceramide 3, Sodium PCA, Squalane, Stearyl Glycyrrhetinate, Carbomer, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic acid.

Cum se foloseste Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer

Se aplica local, de cate ori este nevoie.
Se poate folosi in timpul sarcinii si al alaptarii.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cutanat
Tip produs: crema corp
Forma/textura: crema
Pentru: unisex
Actiune: hidratant
calmant
anti-iritant
Cantitate: 50 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Bepanthen Sensiderm crema, 50 g, Bayer in categoria de produse Creme, lotiuni si uleiuri de corp

Calmeaza mancarimea si roseata pielii provocate de iritatii, hidrateaza pielea si sustine regenerarea ei. Bepanthen Sensiderm Crema  reprezinta o formula fara cortizon care combina efectul de calmare rapida (30 minute) a mancarimii cu cel de regenerare a barierei cutanate. Tehnologie lamelara