Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow

Producător: SC MEDIMOW PROMO CENTER SRL

Data expirare: 30 Aprilie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow

Data expirare: 30 Aprilie 2024

(0 review-uri)
30.20 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow din categoria PENTRU DIGESTIE

Minunino® laxativ sirop
Supliment alimentar cu indulcitor natural

Dificultatea in eliminarea scaunului, scaune foarte rare in timp, sau eliminarea incompleta a continutului intestinal, definite ca fiind constipatie, reprezinta o problema serioasa pentru parinti si copii. Motivele sunt legate atat de disconfortul care apare in astfel de situatii, antrenand stare de iritabilitate a copilului si oboseala (acumulata pe termen lung, ca urmare a privarii de somn odihnitor), cat si de faptul ca este posibil ca dintre sugarii si copiii care sufera de constipatie, se selecteaza adultii care vor fi afectati de aceasta problema.


Minunino laxativ sirop este un supliment alimentar cu extracte din plante, fibre si sucuri de fructe care, datorita continutului bogat în mucilagii, zaharuri, fibre si pectine din fructe, ajuta la reglarea tranzitului intestinal la copii si combaterea constipatiei.

Sucul de prune, prin continutul bogat in mucilagii, pectine, zaharuri are efect laxativ, ajuta la reglarea tranzitului intestinal.

Extractul hidrogliceric de Nalba-de-padure are un efect emolient asupra mucoasei intestinale, faciliteaza activitatea peristalitica, ajuta la înmuierea scaunului.

Pectina extrasa din mere formeaza cu apa un gel cu rol favorabil in reglarea tranzitului intestinal.

Inulina este o fibra solubila si un prebiotic care favorizeaza flora bacteriana aeroba, cu actiune protectoare asupra mucoasei intestinale.
Combinatia sinergica dintre extractul de Nalba-de-padure, sucurile concentrate de fructe si fibre ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural, favorizeaza eliminarea scaunului fara dureri.

Ce contine Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow

INGREDIENTE

100 ml sirop contin: 7,5g suc concentrat de prune(Prunus domestica), 5g extract hidrogliceric 2:1 din frunze de Nalba-de-padure (Malva sylvestris), 5g suc concentrat de mere (Malus domestica), 3g inulina, 1,160g pectine din mere

Cum se foloseste Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow

MOD DE UTILIZARE

Sugari 6 luni -1 an: 2,5 ml pe zi, la nevoie, dupa masa
Copii 1-3 ani: 5 ml pe zi, la nevoie, dupa masa
Copii 3-6 ani: 7,5 ml pe zi, la nevoie, dupa masa
Copii 6-12 ani: 10 ml pe zi, la nevoie, dupa masa
Adulti: 10-20 ml pe zi, la nevoie, dupa masa

Produsul poate fi diluat cu apa sau alte lichide (ceai, lapte, suc, etc.).

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: sirop
Cantitate: 100 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Sirop Laxativ Minunino, 100 ml, Medimow in categoria de produse PENTRU DIGESTIE

Minunino® laxativ sirop Supliment alimentar cu indulcitor natural Dificultatea in eliminarea scaunului, scaune foarte rare in timp, sau eliminarea incompleta a continutului intestinal, definite ca fiind constipatie, reprezinta o problema serioasa pentru parinti si copii. Motivele sunt legate ata