Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi

Producător: SANOFI AVENTIS-OTC

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi

(0 review-uri)
15.00 LEI
Stoc epuizat
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Joi, 25 Aprilie 2024

Detalii despre Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi din categoria Dureri dentare

Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra si este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian/analgezic).
Antinevralgic Forte contine trei substante active: paracetamol, acid acetilsalicilic si cafeina. Paracetamolul amelioreaza durerea si reduce febra. Acidul acetilsalicilic amelioreaza durerea, reduce febra si are efecte antiinflamatorii. Cafeina contracareaza simptomele de oboseala, promoveaza motivatia si performanta mentala. Scurteaza timpul pana la inceputul actiunii acidului acetilsalicilic si paracetamolului si, de asemenea, potenteaza efectele lor.

Aceasta combinatie de substante active are efect aditiv ca analgezic si ca medicament care reduce febra. Prin urmare, aceasta combinatie scade cantitatea de analgezice necesara.

Antinevralgic Forte este destinat utilizarii la adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste, pentru a trata:
- durerea de cap acuta de intensitate usoara pana la moderata din atacurile de migrena cu sau fara aura
- durerea de cap de tip tensional.

O durere de cap de tip migrena poate fi insotita de alte simptome, cum sunt greata sau varsaturi, si sensibilitate la lumina si sunete. Atacurile de migrena pot fi „anuntate” de aura (o senzatie de avertizare care implica, de obicei, distorsiuni vizuale, cum sunt lumina puternica intermitenta, linii in zig-zag, puncte luminoase sau valuri).
O durere de cap de tip tensional este cel mai comun tip de durere de cap.

Durerea este adesea descrisa ca o presiune constanta, ca si cum capul ar fi strans intr-o menghina si este prezenta frecvent, in acelasi timp, pe ambele parti ale capului.

Ce contine Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi

Substantele active sunt acid acetilsalicilic, paracetamol si cafeina.

Fiecare comprimat contine acid acetilsalicilic 250 mg, paracetamol 250 mg si cafeina 50 mg. - Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, amidon de porumb, dioxid de siliciu coloidal anhidru si acid stearic. 

Cum se foloseste Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi

Mod de administrare

Adulti si adolescenti cu vârsta de 12 ani si peste:

 Doza uzuala este 1-2 comprimate de Antinevralgic® Forte (corespunzator la acid acetilsalicilic 250 500 mg, paracetamol 250 500 mg si cafeina 50 100 mg) de pâna la de 3 ori pe zi daca este nevoie. Intervalul dintre doua doze trebuie sa fie cel putin 4 ore. Doza maxima zilnica este de 6 comprimate în 24 ore (corespunzator la acid acetilsalicilic 1500 mg, paracetamol 1500 mg si cafeina 300 mg).

Atentionari

Medicamentul nu este destinat copiilor cu vârsta sub 12 ani.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate
Mod prezentare: 20 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Antinevralgic Forte -comprimate x 20, Sanofi in categoria de produse Dureri dentare

Antinevralgic Forte este un analgezic, reduce febra si este un medicament cu efect antiinflamator (antiinflamator nesteroidian/analgezic). Antinevralgic Forte contine trei substante active: paracetamol, acid acetilsalicilic si cafeina. Paracetamolul amelioreaza durerea si reduce febra. Acidul acetil