Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer

Producător: BAYER

Data expirare: 30 Aprilie 2028

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer

Data expirare: 30 Aprilie 2028

(0 review-uri)
22.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Vineri, 19 Aprilie 2024

Detalii despre Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer din categoria Antiacide, antiflatulente

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica.

Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum sunt pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Ce contine Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer

Un comprimat masticabil contine carbonat de calciu 680 mg (echivalent cu 272 mg calciu elementar) si carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent cu 20 mg magneziu elementar) si excipienti: zahar, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, aroma Spearmint, aroma de lamaie. Un comprimat masticabil contine zahar 475 mg.

Cum se foloseste Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer

Rennie Spearmint se administreaza doar la adulti si copii peste 12 ani. Doza recomandata este de 1 – 2 comprimate masticabile Rennie Spearmint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile. Nu utiliza doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de catre medic. in cazul in care consideri ca efectul este prea slab sau prea puternic, intreaba medicul sau farmacistul. Nu utiliza Rennie Spearmint o perioada indelungata doar daca aceasta va este indicat de catre medicul dumneavoastra.

Precautii:

Trebuie sa ceri sfatul medicului daca utilizezi concomitent alte medicamente. Actiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor si a altor medicamente, poate fi afectata atunci cand sunt administrate concomitent cu Rennie Spearmint. Trebuie pastrat un interval de timp de 2 ore intre administrarea Rennie Spearmint si a celorlalte medicamente. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se pastra la temperaturi sub 25 0 C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.
Efecte adverse:

Rennie Spearmint poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.
Reactii adverse:

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate. Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifesta prin umflarea buzelor, limbii si a epiglotei) si socul anafilactic (respiratie dificila, puls accelerat, ameteli, pierderea cunostintei).
Atentionari:

In special pentru pacientii cu functie renala afectata, administrarea pe o perioada indelungata de doze mari poate avea drept consecinta la hipercalcemie sau hipermagneziemie si alcaloza, ce se pot asocia cu simptome gastrice (greata si varsaturi) si slabiciune musculara anomala. In astfel de cazuri trebuie sa intrerupi administrarea produsului si sa te adresezi imediat unui medic.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate masticabile
Actiune: antiacid
Varsta: 12 ani
Aroma: spearmint
Mod prezentare: 24 comprimate masticabile
Prospect Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer


Indicatii:Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizând secretia acida gastrica.Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.
Contraindicatii:Nu utilizati Rennie Spearmint:- daca sunteti alergic la carbonat de calciu/carbonat de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte sa utilizati Rennie Spearmint, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea figravida sau intentionatisa ramâneti gravida, adresati- va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Rennie Spearmint poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.Femeile gravide trebuie sa limiteze consumul la doza maxima zilnica recomandata.Consumul prelungit in doze mari ar trebui evitat 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Rennie Spearmint nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata este de:Adulti si copii peste 12 ani:1-2 comprimate masticabile Rennie Spearmint, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.Tratamentul nu trebuie sa depaseasca 10 zile.
Nu utilizati doze mai mari decât cele indicate in prospect sau cele prescrise de catre medicul dumneavoastra. In cazul in care considerati ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Nu utilizati Rennie Spearmint o perioada indelungata decât in cazul in care aceasta va este indicata de catre medicul dumneavoastra.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substantele active sunt carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) si carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).- Celelalte componente sunt: zahar, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, aroma Spearmint, zaharina sodica.

Prezentare:
24 comprimate masticabile
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Rennie Spearmint, 24 comprimate masticabile, Bayer in categoria de produse Antiacide, antiflatulente

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia acida gastrica. Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum sunt pirozisul, refluxul gastro-esofagian, indigestia, indigestia din perioada de sar