Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica

Producător: BIONORICA

Data expirare: 31 August 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica

Data expirare: 31 August 2024

(0 review-uri)
58.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Vineri, 29 Martie 2024

Detalii despre Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica din categoria Antiinfectioase si antiseptice urinare

Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare si necesitate imperioasa de a urina) cauzate de bolile inflamatorii ale tractului urinar inferior; pentru a creste fluxul urinar, in scopul reducerii depunerilor de calculi renali.
Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, care se administreaza pentru indicatiile specificate, exclusiv pe baza utilizarii indelungate.

Inainte sa utilizati Canephron Forte
Hipersensibilitate la substantele active, la alte plante din familia Apiaceae (familia Umbelliferae, de
exemplu anason, fenicul), la anetol (o componenta a uleiurilor esentiale) sau la oricare dintre
excipientii enumerati in prospect.
Ulcer gastro-duodenal.
Terapia prin irigare la nivelul tractului urinar nu trebuie utilizata in caz de edeme cauzate de
insuficienta cardiaca sau insuficienta renala si/sau daca exista recomandare medicala de consum redus de lichide.

Atentionari si precautii
Daca apar febra persistenta, dureri in partea inferioara a abdomenului, spasme, sange in urina,
tulburari de urinare si retentie urinara acuta, pacientul trebuie sa se adreseze imediat unui medic.
Pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la fructoza, sindrom de malabsorbtie la glucozagalactoza sau deficit de sucraza-izomaltaza, intoleranta la galactoza sau deficit de lactaza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.
Nota pentru pacientii cu diabet zaharat:
Un drajeu contine in medie 0,3 g de carbohidrati disponibili.
Copii
Nu se cunosc date suficiente privind utilizarea acestui medicament la copii cu varsta sub 12 ani. Prin urmare, acest medicament nu trebuie administrat la copii cu varsta sub 12 ani.

Utilizarea altor medicamente
Pana in prezent nu se cunosc interactiuni cu alte medicamente. Nu s-au efectuat studii clinice privind
interactiunile.

Sarcina si alaptarea
Sarcina
Conform unui numar moderat de date (intre 300 si 1000 de rezultate obtinute din sarcini) privind
femeile gravide, nu s-au evidentiat malformatii congenitale sau toxicitate feto/neonatala induse de

Canephron forte.
Studiile la animale nu au evidentiat toxicitate asupra functiei de reproducere.
Se poate avea in vedere utilizarea Canephron forte in timpul sarcinii, daca este necesar.

Alaptarea
Nu se cunoaste daca substantele active ale Canephron forte sau metabolitii acestuia se excreteaza in laptele uman. Nu se poate exclude un risc pentru nou-nascuti/sugari. Canephron forte nu trebuie
utilizat in timpul alaptarii.

Fertilitatea
Nu sunt disponibile date privind efectele asupra fertilitatii la om. in studiile la animale masculi si
femele nu s-au observat efecte asupra fertilitatii.
 

Ce contine Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica

1 drajeu contine:
Centaurium erythraea Rafn s.l., herba (iarba de tintaura) 36 mg
Levisticum officinale Koch., radix (radacina de leustean) 36 mg
Rosmarinus officinalis L., folium (frunza de rozmarin) 36 mg

Cum se foloseste Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica

Doza uzuala este:
La adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste se recomanda 1 drajeu de 3 ori pe zi. 2
Nu exista date suficiente privind doza specifica recomandata la pacientii cu insuficienta renala/hepatica.
Copii
Canephron forte nu trebuie administrat la copii cu varsta sub 12 ani.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: drajeuri
Actiune: sustine sanatatea aparatului urinar
Mod prezentare: 30 drajeuri
Prospect Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica


Indicatii:
Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit- pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare si necesitate imperioasa de a urina) cauzate de bolile inflamatorii ale tractului urinar inferior;- pentru a creste fluxul urinar, in scopul reducerii depunerilor de calculi renali.Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, care se foloseste pentru indicatiile specificate, exclusiv pe baza utilizarii indelungate. urinare). 
Contraindicatii:- daca sunteti alergic la substantele active, la alte plante din familia Apiaceae (familia Umbelliferae, de exemplu anason, fenicul), la anetol (o componenta a uleiurilor esentiale) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament - daca aveti ulcer gastric sau ulcer duodenal;- in caz de edeme cauzate de afectarea functiei inimii sau a rinichilor si/sau daca medicul v-a recomandat un consum redus de lichide. 
Precautii:Adresati-va imediat medicului dumneavoastra daca apar febra persistenta, dureri in partea inferioara a abdomenului, spasme, sânge in urina, tulburari de urinare sau retentie urinara acuta.Copii:Nu se cunosc date suficiente privind utilizarea acestui medicament la copii cu vârsta sub 12 ani. Prin urmare, acest medicament nu trebuie administrat la copii cu vârsta sub 12 ani. Canephron forte contine glucoza, sucroza si lactoza
Sarcina si alaptarea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Se poate avea in vedere utilizarea Canephron forte in timpul sarcinii, daca acest lucru este considerat necesar de catre medic.Nu se cunoaste daca substantele active ale Canephron forte sau metabolitii acestuia se excreteaza in laptele uman. Canephron forte nu trebuie utilizat in timpul alaptarii. 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Nu s-au efectuat studii privind efectele Canephron forte asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata este:Adultii si adolescentii cu vârsta de 12 ani si peste trebuie sa ia 1 drajeu de 3 ori pe zi.Copii:Canephron forte nu trebuie administrat la copii cu vârsta sub 12 ani.Nu exista date suficiente privind doza recomandata la pacientii cu afectare a functiilor rinichilor/ficatului.Luati o singura doza de Canephron forte de 3 ori pe zi (dimineata, la prânz si seara).Drajeurile trebuie inghitite intregi (fara a fi mestecate), cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, un pahar cu apa).Consumul unei cantitati mari de lichide in timpul tratamentului ajuta la eficienta acestuia. 
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:
- Substantele active sunt: 1 drajeu contine: Centaurium erythraea Rafn s.l., herba (iarba de tintaura) 36 mg; Levisticum officinale Koch., radix (radacina de leustean) 36 mg; Rosmarinus officinalis L., folium (frunza de rozmarin) 36 mg. 

Prezentare:
30 drajeuri
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
Alte recomandari din categoria Antiinfectioase si antiseptice urinare

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Canephron forte, 30 drajeuri, Bionorica in categoria de produse Antiinfectioase si antiseptice urinare

Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare si necesitate imperioasa de a urina) cauzate de bolile inflamat