Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma

Producător: NaturPharma Products RO SRL

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma

Data expirare: 28 Februarie 2025

(0 review-uri)
63.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma din categoria Aparatul genito-urinar

Cicatridina ovule are o compozitie unica, patentata, cu un mecanism de actiune triplu :

1 Mentine umiditatea vaginului

2 Previne infectiile

3 Reface functia mucoasei vaginale si peretele vaginal

Cum protejeaza Cicatridina ovule vaginul?

Cicatridina ovule este un produs care se dizolva foarte rapid si creeaza un strat nou pe întregul perete vaginal si astfel hidrateaza si previne diferitele infectii. 

Cicatridina ovule contine o cantitate suficienta de acid hialuronic, care este conditia principala pentru a începe procesul de regenerare (recuperare si vindecare) al peretelui vaginal. Acidul hialuronic pune bazele formarii tuturor straturilor mucoasei vaginale si asigura mentinerea unor parametrii fiziologici normali.

Acidul hialuronic este cea mai hidrofila molecula (care se leaga cel mai usor cu apa) din corpul uman, ceea ce inseamna ca are capacitatea de a atrage o cantitate de apa foarte mare. Acest aspect permite peretelui vaginal sa mentina o umiditate permanenta si sa rezolve probleme precum arsuri, prurit si disconfort la urinare.

În compozitia ovulelor Cicatridina, Acidul hialuronic este combinat cu substante naturale (Galbenele, Centella Asiatica, Aloe Vera, Arbore de Ceai). Cicatridina ovule are actiune antiinflamatoare foarte bine exprimata care garanteaza un mediu vaginal optim, fara iritatii si disconfort.

Folosirea Cicatridinei ovule ca profilaxie creste semnificativ protectia împotriva infectilor si garanteaza un mediu vaginal sanatos. Prin folosirea ovulelor Cicatridina se mentine un ecosistem vaginal normal.

Pentru o protectie mai eficienta folositi ovulele Cicatridina dupa piscina, plaja, fitness, dupa utilizarea tampoanelor, servetelelor sanitare, etc.

Un fapt bine cunoscut este acela ca în timpul premenopauzei si menopauzei cantitatea de estrogeni din organism scade pâna la disparitia lor completa, iar ei sunt o conditie importanta pentru sanatatea peretelui vaginal.

Reducerea estrogenilor este responsabila pentru subtierea peretelui vaginal, des însotita de uscaciune vaginala, secretie vaginala neplacuta care duce la momente neplacute în timpul actului sexual. Apar senzatii ca dureri, arsuri, prurit.

Debutul perioadei menopauzei nu înseamna, în niciun caz, ca femeia trebuie sa se lipseasca de confortul ei de femeie sanatoasa si activa. Ca sa obtina confortul dorit, femeia moderna trebuie sa aiba grija de sanatatea vaginului ei.

Folosirea ovulelor Cicatridina îmbunatateste umiditatea, elimina disconfortul si sprijina rezistenta si elasticitatea peretelui vaginal.

În perioada premenopauzei si menopauzei folositi Cicatridina ovule în fiecare zi, un ovul pe zi, seara pentru primele 10 zile (o cutie) apoi 1 ovul o data la doua zile timp de 20 de zile (o cutie).

Actiunea Cicatridina ovule va dura în urmatoarele 1-2 luni dupa care, în functie de profilul de estrogen individual, va fi necesar repetarea terapiei.

 

Ce contine Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma

Acid hialuronic – factorul principal în procesul de formare a unui tesut sanatos, formeaza un strat protector care protejeaza vaginul de microorganisme patogene (cauzatoare de boli).

Extractele din Centella Asiatica, Galbenele, Aloe Vera si Arbore de Ceai sunt o combinatie unica, patentata, din extracte naturale special selectate, care au o actiune vasoprotectoare, antiiflamatoare, antifungica, antivirala si calmanta.

 Hyaluronic acid sodium salt (Acid hialuronic sub forma de sare de sodiu) 5 mg

 Centella asiatica oil extract (Centella asiatica (Gotu Kola)) 60 mg

 Calendula oil extract (Galbenele) 60 mg

 Aloe Vera oil extract (Aloe Vera) 60 mg

 Tea tree essential oil (Arbore de Ceai) 2 mg

Cum se foloseste Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma

Mod de administrare: pe cale vaginala, in functie de problemele vizate.
 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Pentru: femei
Tip administrare: cale vaginala
Forma/textura: ovule
Mod prezentare: 10 ovule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Cicatridina ovule vaginale, 10 bucati, Farma-Derma in categoria de produse Aparatul genito-urinar

Cicatridina ovule are o compozitie unica, patentata, cu un mecanism de actiune triplu : 1 Mentine umiditatea vaginului 2 Previne infectiile 3 Reface functia mucoasei vaginale si peretele vaginal Cum protejeaza Cicatridina ovule vaginul? Cicatridina ovule este un produs care se di