Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Tetina Natural, +0 luni, 2 bucati, SCF041/27, Phillips Avent

Producător: Philips Avent

Data expirare: 30 Iunie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Tetina Natural, +0 luni, 2 bucati, SCF041/27, Phillips Avent

Data expirare: 30 Iunie 2025

(0 review-uri)
48.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Tetina Natural, +0 luni, 2 bucati, SCF041/27, Phillips Avent din categoria Biberoane, tetine si accesorii

Incepere naturala a alaptarii

Tetina mare care imita forma sanului promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea si faciliteaza combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul.

Tetina ultramoale


Tetina are o textura ultramoale, conceputa pentru a imita sanul la atingere.

Design spiralat flexibil

Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetina flexibila, care permite o hranire mai naturala, fara aplatizarea tetinei.

Supapa anti-colici

Supapa anti-colici conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: tetina
Material: silicon
Varsta: 0 luni
Proprietati: fara bpa
Nr bucati/pachet: 2
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Tetina Natural, +0 luni, 2 bucati, SCF041/27, Phillips Avent in categoria de produse Biberoane, tetine si accesorii

Incepere naturala a alaptarii Tetina mare care imita forma sanului promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea si faciliteaza combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul. Tetina ultramoale Tetina are o textura ultramoale, conceputa pentru a imita sanul la atingere. Design spir