Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin

Producător: Seboradin Anticadere

(1 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin

(1 review-uri)
35.00 LEI
Stoc epuizat

Alege forma / textura:

Lotiune impotriva caderii parului, 200 ml, Seboradin

Lotiune

Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin

Masca

Cu Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin iti recomandam si

Detalii despre Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin din categoria Caderea parului

Cadere si rarire a parului. Îngrijirea parului si scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei si barbati.

Are efect de protectie si reparare asupra parului si scalpului. Parul este mai puternic, mai bogat si mai sanatos. De asemenea, este stralucitor si mai usor de pieptanat.

Eficacitate confirmata de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

Ce contine Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin
  • Contine TRICHOGEN: un complex natural de 14 ingrediente active recomandat parului cu tendinta de cadere - are proprietati anti-îmbatrânire, protectoare si reparatoare.
  • Sulful stimuleaza cresterea radacinii parului.
  • Ginsengul îmbunatateste microcirculatia, hraneste si oxigeneaza parul, în timp ce brusturele are efecte de curatare, antibacteriene si anti-matreata.
  • Complexul de vitamine nanotehnologic (provitamina B5, vitaminele E, F, PP, H - biotina, Zn, proteine si aminoacizi) hidrateaza si hraneste parul si scalpul.
  • Uleiul de jojoba confera stralucire si previne deshidratarea.
  • Hamamelisul îmbunatateste aportul de sânge la nivelul scalpului.

 

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Articum Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, Dimethicone Copolyol, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCI, Citruline, Glucosamine HCI, Biotin, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Hammamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Diatomaceous Earth, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Parfum, Linalol, Hexyl Cinnamal Alphamethylionone, Simondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid.

Cum se foloseste Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin

Aplicati o cantitate mica de produs pe parul spalat anterior cu sampon SEBORADIN AntiCaderea Parului, întindeti si masati bine în scalp si par. Lasati sa actioneze timp de aproximativ 5 minute, apoi clatiti abundent cu apa calda. Utilizati de 2-3 ori pe saptamâna. Nu îngreuneaza firul de par. Se recomanda utilizarea mastii împreuna cu alte produse SEBORADIN care se aplica direct pe piele, cum ar fi lotiunile / fiolele: FORTE sau OILY.

Produsul este descris gresit?
Paulica client Minifarm Online deține produsul

Un produs extraordinar... intr-adevar stopeaza caderea parului si face ca sa creasca si sa devina mai des. Eu am avut o cadere masiva de par si dupa tratamentul cu toata gama SEBORADIN timp de 3 luni, am revenit la normal si a devenit mai des. Recomand!!


Pro: Toate produsele SEBORADIN tratamentul, samponul, masca, balsamul, serul, lotiunea m-au ajutat foarte mult... sunt extraordinare!

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

zona corporala: par
Tip produs: masca par
Forma/textura: crema
Cantitate: 150 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Masca impotriva caderii parului, 150 ml, Seboradin in categoria de produse Caderea parului

Cadere si rarire a parului. Îngrijirea parului si scalpului în cazul alopeciei androgenice. Pentru femei si barbati. Are efect de protectie si reparare asupra parului si scalpului. Parul este mai puternic, mai bogat si mai sanatos. De asemenea, este stralucitor si mai usor de pieptanat.