Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag

Producător: BERLIN CHEMIE

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag

Data expirare: 31 Martie 2026

(0 review-uri)
30.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Vineri, 19 Aprilie 2024

Detalii despre Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag din categoria Colici

Espumisan trateaza simptomele flatulentei (acumulare excesiva de gaze) si este indicat pentru toate grupele de varsta. Actioneaza prin dezintegrarea bulelor de gaz din bolul alimentar si din mucusul din tractul digestiv. Gazele eliberate in cursul acestui proces pot fi absorbite (preluate) prin peretele intestinal sau eliminate prin miscarile intestinale.

Espumisan este utilizat:

- pentru a trata simptomele gastro-intestinale cu acumulare de gaze (meteorism), flatulenta sau formarea excesiva de gaze in intestin dupa operatii;

- pentru pregatirea in vederea examinarii cu scop diagnostic la nivelul abdomenului (de exemplu, in radiografie si sonografie, examinare endoscopica; ca un adjuvant al suspensiilor cu substante de contrast).

 

 

Ce contine Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag

Compozitie/ml:
1 mililitru de emulsie orala contine simeticona 100mg.
Celelalte componente sunt:stearat de macrogol,monostearat de glicerol 40-55,acid sorbic,hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului,acesulfam de potasiu,clorura de sodiu,sorbitol lichid(necristalizat)(E 420),carbomer,citrat de sodiu,aroma de banana,apa purificata.
 

Cum se foloseste Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag

Mod de administrare: Agitati bine înainte de utilizare! Doza de Espumisan în functie de intensitatea tulburarilor; doza uzuala este-
Sugari: 5-10 picaturi la fiecare biberon sau în lingurita înainte de fiecare alaptare;
1-6 ani: 10 picaturi de 3-5 ori pe zi;
6-14 ani: 10-20 picaturi de 3-5 ori pe zi
Adolescenti si adulti: 20 de picaturi de 3-5 ori pe zi. Este de asemenea posibila administrarea Espumisan dupa o interventie chirurgicala. Espumisan se va administra în timpul mesei, dupa masa sau, daca este necesar, seara, înainte de culcare. Espumisan trebuie utilizat atâta timp cât simptomele persista. Poate fi luat o perioada mai lunga de timp numai la recomandarea medicului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: lichid
Cantitate: 30 ml
Prospect Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag


Indicatii:Espumisan 100 mg/ml picaturi orale, emulsie este utilizat:Ca medicament fara prescriptie medicala:- pentru a trata simptomele gastro-intestinale determinate de gaze, de exemplu acumulare de gaze in intestin (meteorism, balonare).Sub supravegherea unui medic:- pentru a trata simptomele gastro-intestinale determinate de gaze, de exemplu formarea excesiva de gaze in intestin dupa operatii;- pentru pregatirea in vederea examinarii cu scop diagnostic la nivelul abdomenului (de exemplu, in radiografie si sonografie, examinare endoscopica; ca adjuvant al suspensiilor cu substante de contrast).
Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic. 
Contraindicatii:Nu luati Espumisan 100 mg/ml picaturi orale, emulsie:- daca sunteti alergic la simeticona sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte sa luati Espumisan 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Deoarece nu exista date cu privire la sarcina, utilizarea acestui medicament in timpul sarcinii si al alaptarii nu este recomandata. 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Nu necesita precautii speciale. 

Mod de administrare:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. 
Sunt doua moduri de a masura doza de Espumisan 100 mg/ml picaturi orale, emulsie:In functie de cât de mare este doza, masurarea acesteia se poate face cu: dispozitivul de picurare, o masura dozatoare gradata in mililitri (ml).Doza de Espumisan 100 mg/ml picaturi orale, emulsie trebuie stabilita in functie de intensitatea simptomelor.
Grupa de vârsta / Doza in picaturi (cu dispozitivul de picurare):Sugari 5 - 10 picaturi la fiecare biberon sau in lingurita inainte de fiecare alaptare1 - 6 ani 10 picaturi de 3 - 5 ori pe zi6 - 14 ani 10 20 picaturi de 3 - 5 ori pe ziAdolescenti si adulti 20 picaturi de 3 - 5 ori pe zi.
Este, de asemenea, posibila administrarea acestui medicament dupa interventii chirurgicale sub supravegherea unui medic.Acest medicament se administreaza in timpul mesei, dupa masa sau, daca este necesar, si seara, inainte de culcare.Acest medicament trebuie utilizat atât timp cât persista simptomele, dar nu mai mult de 14 zile fara recomandarea medicului.Acest medicament poate fi utilizat o perioada mai lunga de timp numai la recomandarea medicului. 
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substanta activa este simeticona. Un mililitru de emulsie orala contine simeticona 100 mg.- Celelalte componente sunt: stearat de macrogol 40 tip I, monostearat de glicerol 40-55, acid sorbic, hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului, acesulfam de potasiu, clorura de sodiu, sorbitol lichid (necristalizat)(E 420), carbomer, citrat de sodiu, aroma de banana, apa purificata.

Prezentare:
30 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Espumisan, 100 mg/ml picaturi orale, emulsie, 30 ml, Berlin-Chemie Ag in categoria de produse Colici

Espumisan trateaza simptomele flatulentei (acumulare excesiva de gaze) si este indicat pentru toate grupele de varsta. Actioneaza prin dezintegrarea bulelor de gaz din bolul alimentar si din mucusul din tractul digestiv. Gazele eliberate in cursul acestui proces pot fi absorbite (preluate) prin pere