Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma

Producător: Sensibio

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(0 review-uri)
61.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma din categoria Demachiere si curatare

Inovatie anti-roseata: apa micelara care curata tenul, indeparteaza machiajul si ajuta la reducerea rosetei!

Piele sensibila cu roseata

Sensibio H2O AR este prima apa micelara pentru demachiere care imita structura naturala a pielii pentru indepartarea perfecta a machiajului fiind potrivita chiar si pentru pielea cea mai sensibila. Aceasta de asemenea inhiba roseata, prin reglarea factorului responsabil pentru vasodilatatie.
Apele micelare Sensibio H2O sunt primele si singurele ape micelare perfect compatibile cu pielea: esterii de acizi grasi, elemente constitutive ale micelelor, sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii si ajuta in mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.
Brevetul inovator Rosactiv™ actioneaza asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili de vasodilatatia si fragilizarea vaselor capilare ale pielii, surse de roseata. Extractul de cucumis sativus calmeaza instantaneu.
Formula neparfumata
Fara alcool
 

 

Ce contine Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma

AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LECITHIN, GINKGO
BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE,
SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID. [BI 666]

Cum se foloseste Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma

Dimineata si /sau seara - 7 zile pe saptamana

Imbiba o discheta demachianta cu Sensibio H2O AR.
Curata usor si elimina machiajul de pe fata si conturul ochilor
Se repeta pana cand discheta demachianta ramane curata.
Tamponeaza usor fata cu un prosop curat de bumbac.

 

 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Tip produs: apa micelara
Utilizare: zi
noapte
Tip ten: sensibil
normal
uscat
mixt
cuperozic
Forma/textura: lichid
Proprietati: hipoalergenic
noncomedogenic
Cantitate: 250 ml
Prospect Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma


Solutie micelara care curata tenul, indeparteaza machiajul si ajuta la reducerea rosetei.Piele sensibila cu roseata.Proprietati:- solutie micelara pentru demachiere care imita structura naturala a pielii pentru indepartarea perfecta a machiajului fiind potrivita chiar si pentru pielea cea mai sensibila;- inhiba roseata, prin reglarea factorului responsabil pentru vasodilatatie;- perfect compatibila cu pielea: esterii de acizi grasi, elemente constitutive ale micelelor, sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii si ajuta in mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii; - actioneaza asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili de vasodilatatia si fragilizarea vaselor capilare ale pielii, surse de roseata; - extractul de cucumis sativus calmeaza instantaneu;- formula fara parfum;- hipoalergenica;- fara alcool;- fara parabeni.Mod de utilizare:Dimineata si /sau seara - 7 zile pe saptamâna.Imbiba o discheta demachianta cu Sensibio H2O AR. Curata usor si elimina machiajul de pe fata si conturul ochilorSe repeta pâna când discheta demachianta ramâne curata. Tamponeaza usor fata cu un prosop curat de bumbac.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LECITHIN, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID.
Prezentare:
250 ml

Solutie micelara Sensibio H2O AR 250 ml Bioderma
(curata tenul, indeparteaza machiajul si ajuta la reducerea rosetei) , contine ingrediente active:

apa micelara si are indicatii in:

curatarea tenului .

Informatii utile despre Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma gasiti in articolele: Rutina de ingrijire a tenului sensibil.
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Solutie micelara Sensibio H2O AR, 250 ml, Bioderma in categoria de produse Demachiere si curatare

Inovatie anti-roseata: apa micelara care curata tenul, indeparteaza machiajul si ajuta la reducerea rosetei! Piele sensibila cu roseata Sensibio H2O AR este prima apa micelara pentru demachiere care imita structura naturala a pielii pentru indepartarea perfecta a machiajului fiind potrivita chiar si