Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm

Producător: Rosederm

Data expirare: 30 Septembrie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm

Data expirare: 30 Septembrie 2025

(0 review-uri)
50.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm din categoria Demachiere si curatare

Este un demachiant foarte blând pentru pielea sensibila si fragilizata cu rozacee. Are 30% apa termala Herculane, calmând iritatiile si roseata. Este hidratanta si filmogena. Fara parfum si parabeni. Are rolul de a optimiza pielea pentru o patrundere sporita a activilor. Curata delicat machiajul si impuritatile. Calmeaza pielea fragila, reechilibrând pH-ul. Recomandata pentru îngrijirea zilnica a pielii cuperozice sau a pielii seboreice, cu roseata si squame. Toleranta oculara excelenta.

 

 

 

Ce contine Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm

Lipacide ™ C8G – ingredient activ de curatare care reduce iritatia (restabileste pH-ul pielii) si regleaza secretia de sebum. Are efect purifiant si corecteaza microbiomul pielii. Este un puternic vector al glicinei, un aminoacid important în lanturile de colagen si elastina.

Dextransulfatul are un efect calmant, anti-iritant, reducând roseata pielii iritate.

Apa termala Herculane diminueaza eruptia si catifeleaza pielea datorita proprietatilor sale calmante si antiiritante. Efectele sale de reducere a semnelor de inflamatie o recomanda pentru pielea sensibila si reactiva.

AQUA (WATER), HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-40 GLYCERYL COCOATE, POLYSORBATE 20, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM COCETH SULFATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLIC ACID.

Cum se foloseste Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm

Îmbibati o disheta demachianta cu Rosederm Lotiune micelara anti-roseata si aplicati-o pe piele cu miscari circulare, evitând frecarea energica. Curatati conturul fetei si al ochilor de 1-2 ori pe zi, îndepartând eficient machiajul si impuritatile.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Forma/textura: lichid
Actiune: anti-roseata
Cantitate: 250 ml
Proprietati: fara parabeni
fara parfum
hipoalergenic
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, 250 ml, Ivatherm in categoria de produse Demachiere si curatare

Este un demachiant foarte blând pentru pielea sensibila si fragilizata cu rozacee. Are 30% apa termala Herculane, calmând iritatiile si roseata. Este hidratanta si filmogena. Fara parfum si parabeni. Are rolul de a optimiza pielea pentru o patrundere sporita a activilor. Curata delicat m