Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin

Producător: LAB. LISA SKIN FRANCE

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(14 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin

Data expirare: 30 Noiembrie 2025

(14 review-uri)
54.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin din categoria Dermatite, eczeme, iritatii

Emulsie hidratanta de lunga durata si relipidanta pentru corp.

Piele uscata.

Actiune

Are o actiune hidratanta* de lunga durata pentru pielea uscata, conferindu-i imediat confort, suplete si calmare. URODIUM®-ul continut de Xerolys 5 este un ingredient activ brevetat, care îmbunatateste capacitatea hidratanta a Ureei (actiune de foarte lunga durata). Emulsie parfumata Ulei în Apa.

Ce contine Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin

Aqua (Water), ureea, glycerin, paraffinum liquidum (minerel oil), steareth-2, butyrospermum parkii (shea butter), sodium chloride, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, cera alba (beeswax), cetyl alcohol, simmondsia chiensis (jojoba) seed oil, steareth-21, lactic acid, allantoin, sodium lactate, phenoxyethanol, dimethicone, hydroxypropyl starch phosphate, cyclopentasiloxane, cycloxexasiloxane, xanthan gum, sodium hydroxide, methyl paraben, propyl paraben, cera microcristallina, paraffin, parfum (fragrance).

Cum se foloseste Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin

Aplicati Xerolys 5 o data sau de doua ori pe zi dupa dus / baie. Nu aplicati pe leziuni sau rani deschise. A nu se utiliza la copii.*straturile superioare ale epidermului.sub vârsta de 3 ani.

Produsul este descris gresit?
Drutu deține produsul

Am testat acest produs . Il recomand tuturor pesoanelor care se confrunta cu pielea uscata, mici mancarimi sau iritatii. Cel mai mult mi-a placut ca mirosul este placut, textura este lejera si intra repede in pielea. Mi-a placut mult, nota 10! Hidrateaza pe termen lung!!


Pro: - miros placut
- culoare alba, textura lejera
- finish natural , nu lasa aspect gras/lucios
- hidratre pe termen lung
-calmeaza pielea dupa epilare
- am scapat de mancarimi

Violeta deține produsul

Imi place faptul ca hidrateaza, dar am observat si faptul ca accelereaza vindecarea unor zgârieturi.


Pro: Hidratare
Absorbtie rapida
Miros subtil, dar placut
Dozaj cu pompita

Simeria deține produsul

Am primit aceasta crema spre testare si m-am indragostit de ea ! Imi hidrateaza pielea si o lasa catifelata deoarece nu incarca deloc pielea. Imi place foarte mult, este un produs revolutionar pentru pielea uscata cu tendinta atopica. Faptul ca are acid lactic in compozitie, este un beneficiu. Recomand cu drag !


Pro: Hidrateaza pielea si nu o lasa incarcata , intra foarte repede in piele

Ciurciumel deține produsul

Dupa o saptamana de utilizare a cremei hidratante Xerolys5, atat pe corp, cat si in rutina mea de skincare observ o imbunatatire semnificativa a calitatii pielii. Este mult mai catifelata, chiar este hidratata in comparatie cu felul in care era inainte. 🥰 O voi folosi in continuare si o recomand celor ce se confrunta cu o piele uscata sau cu tendinta de uscare.


Pro: -hidrateaza pielea fara sa o incarce
-miros neutru, placut
-calmeaza pielea dupa epilare

Cristina deține produsul

Am folosit Lysaskin Xerolys 5 Emulsie x 200 ml si sunt foarte multumita. Are un miros placut, hidrateaza excelent si se absoarbe rapid in piele. Obisnuiesc sa ma rad pe picioare si cu ajutorul Xerolys mi-am calmat pielea si am catifelat-o. Recomand!


Pro: - hidrateaza si catifeleaza pielea
- se absoarbe rapid
- miros placut si fin
- pompita dozatoare

Maria deține produsul

Am avut dubii referitoare la acest produs, insa asteptarile mi-au fost clar intrecute! Pielea ramâne atât de fina, catifelata, iar pâna si cele mai afectate zone ale pielii sunt reparate ca prin minune.

Recomand aceasta lotiune, veti fi impresionati


Roxana deține produsul

Am folosit Xerolys 5 si am ramas surprinsa cat de repede s-au refacut tesuturile si cat de fina e pielea de pe maini, in conditiile in care sunt nevoita sa folosesc zilnic dezinfectant. M-am bucurat ca flaconul e prevazut cu pompita si asta faciliteaza utilizarea. Parfumul e ultimul ingredient de pe lista si asta m-a bucurat enorm pentru ca am putut sa aplic si pe fata.


Pro: Se absoarbe usor
Cicatrizeaza foarte bine tesuturile
Nu are miros puternic

Roxana deține produsul

O emulsie excelenta pentru pielea afectata, mai ales in aceasta perioada, de dezinfectanti. Am ramas uimita cat de repede reface tesuturile.
O recomand din tot sufletul si pentru ca intra in piele usor si nu are miros pregnant.


Pro: Dozare excelenta prin pompita
Hidratare maxima!

Presura deține produsul

Are o textura usoara, lasa pielea catifelata, nu ramane lipicioasa , se absoarbe rapid in piele .


BURDUHOSU

Am avut ocazia sa testez aceasta crela Lysaskin Xerolys 5 si Lysaskin Xerolys 10 si chiar dupa prima utilizare au inceput sa apara rezultate. In sezonul rece ma confrunt adesea cu probleme, am o piele aspra, deshidratata, iar aceste creme m-au scapat de problema. Daca si tu ai probleme cu pielea deshidratata, iti recomand sa incerci aceste creme! Sunt foarte multumita de ele!


Pro: RECOMAND CU TOATÄ‚ INCREDEREA

Marinela deține produsul

M-a scapat de mancarimea de pe spate provocata de pielea uscata din cauza dusurilor lungi si cu apa fierbinte. Pompita o face foarte usor de aplicat. Intra repede in piele, ceea ce este minunat, deoarece nu trebuie sa mai astept mult timp pentru a nu se lipi hainele de piele, cum simteam cu alte creme.


BURDUHOSU deține produsul

Am avut ocazia sa testez aceste creme Lysaskin Xerolys 5 si 10 si am ramas placut surprinsa. Adesea ma confrunt cu o piele aspra si dezhidratata in sezonul rece, iar datorita acestor creme am reusit sa ii ofer pielii tratamentul de care avea nevoie. Recomand cu mare drag!!!


Pro: -piele hidratata dupa utilizare
-miros placut al cremei
-pret-calitate exceptional

Claudias deține produsul

Pentru pielea uscata, este o minune! Mai ales acum ca e frig afara! Hidrateaza perfect, nu este prea grasa si se absoarbe in piele.


Alexandra deține produsul

Lysaskin Xerolys 5 mi-a venit in ajutor si, desi am fost sceptica la inceput, trebuie sa recunosc ca a facut treaba buna. Am folosit aceasta emulsie hidratanta timp de 2 saptamâni in fiecare seara, pe picioare si pe brate, si ma declar multumita de rezultat. Intr-adevar, trebuie putina consecventa atunci când vrei sa rezolvi problema pielii uscate, consecventa greu de atins intr-o zi care are doar 24 de ore. Insa eu am reusit, si sper sa ma tin de acest ritual de ingrijire si de acum in colo.


Pro: Hidrateaza si catifeleaza deja de la a 3-a utilizare.
Contra: Are parfum.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
Forma/textura: emulsie
Actiune: hidratant
Cantitate: 200 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 200 ml, Lab Lysaskin in categoria de produse Dermatite, eczeme, iritatii

Emulsie hidratanta de lunga durata si relipidanta pentru corp. Piele uscata. Actiune Are o actiune hidratanta* de lunga durata pentru pielea uscata, conferindu-i imediat confort, suplete si calmare. URODIUM®-ul continut de Xerolys 5 este un ingredient activ brevetat, care îmbunatateste cap