Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma

Producător: Sensibio

Data expirare: 31 Martie 2028

(6 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma

Data expirare: 31 Martie 2028

(6 review-uri)
69.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: BIODERMA

Gama: Sensibio

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE TEN Dermatite, eczeme

Detalii despre Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma din categoria Dermatite, eczeme

Ingrijire antiinflamatorie si calmanta pentru piele sensibila cu roseata si scuame

Piele cu scuame si roseata
Inovatie a centrului de cercetare Bioderma, Sensibio DS + Crema combate sursa rosetei si a scuamelor. Ajuta la reducerea proliferarii microorganismelor iritante Malassezia, care agraveaza starea pielii predispuse la roseata si scuame. Sensibio DS + Crema purifica pielea si reduce formarea scuamelor.
Agentii calmanti (enoxolona) si emolienti (uleiul de nuca de cocos) din Sensibio DS + Crema calmeaza pielea iritata, reduce roseata si formarea scuamelor.
Complexul natural brevetat D.A.F. (Formula dermatologica avansata) creste pragul de toleranta cutanata.
Formula neparfumata
Non-comedogenic
Textura non-grasa, usoara
 

 

Ce contine Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma

AQUA/WATER/EAU, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCYRRHETINIC ACID, SORBITAN SESQUIOLEATE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, CLIMBAZOLE, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL. [BI 488V2]

Cum se foloseste Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma

Dimineata si / sau seara - 7 zile pe saptamana

Aplica pe pielea curatata in prealabil cu Sensibio DS+ Gel.

 

 

Produsul este descris gresit?
Delia

Chiar isi merita banii. Sunt f multumita. Hidrateaza tenul si il calmeaza super bine.


Brandusa

Mi-a calmat tenul de la prima aplicare. Recomand!


Corinna

O utilizez de cel putin o luna si nu mi s-a parut ca face ceva extraordinar.Poate ca este mai potrivita pt un ten gras, al meu e mixt.


Dorota

Am primit diagnostic de dermatita seboreica si am luat crema aceasta. S-a vazut diferenta de la prima utilizare! O folosesc de cateva zile, dar sunt foarte multumita!


Hermina client Minifarm Online

Foarte buna, calmeaza imediat pielea


Pro: Se absoarbe repede
Contra: Nimic

Hermina client Minifarm Online

foarte eficienta


Pro: intra repede in piele, calmeaza iritatia rapid
Contra: nimic

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Tip produs: crema de fata
Utilizare: zi
noapte
Tip ten: sensibil
cuperozic
Forma/textura: crema
Proprietati: fara parabeni
fara parfum
hipoalergenic
Cantitate: 40 ml
Prospect Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma


Ingrijire antiinflamatorie si calmanta pentru piele sensibila cu roseata si scuame.Proprietati:- ajuta la reducerea proliferarii microorganismelor iritante Malassezia, care agraveaza starea pielii predispuse la roseata si scuame; - purifica pielea si reduce formarea scuamelor;- agentii calmanti (enoxolona) si emolienti (uleiul de nuca de cocos) calmeaza pielea iritata, reduce roseata si formarea scuamelor;- complexul natural brevetat D.A.F. (Formula dermatologica avansata) creste pragul de toleranta cutanata;- formula fara parfum;- hipoalergenica;- non-comedogenic;- textura non-grasa, usoara.Mod de utilizare:Dimineata si / sau seara - 7 zile pe saptamâna.Aplica pe pielea curatata in prealabil.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCYRRHETINIC ACID, SORBITAN SESQUIOLEATE,PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, CLIMBAZOLE, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINĂRIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.
Prezentare:
40 ml

Crema Sensibio DS+ 40 ml Bioderma
(ingrijire antiinflamatorie si calmanta pentru piele sensibila cu roseata si scuame) .

Informatii utile despre Crema Sensibio DS+, 40 ml, Bioderma gasiti in articolele: Rutina de ingrijire a tenului sensibil.
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema Sensibio DS, 40ml, Bioderma in categoria de produse Dermatite, eczeme

Ingrijire antiinflamatorie si calmanta pentru piele sensibila cu roseata si scuame Piele cu scuame si roseata Inovatie a centrului de cercetare Bioderma, Sensibio DS + Crema combate sursa rosetei si a scuamelor. Ajuta la reducerea proliferarii microorganismelor iritante Malassezia, care agraveaza st