Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma

Producător: Alinan

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma

(0 review-uri)
20.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma din categoria Colici

Formula special dezvoltata, care trateaza colicile si crampele abdominale ale bebelusilor datorate excesului de gaze abdominale.

Indicatii

Balonix med este indicat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor abdominale cauzate de excesul de gaze intestinale si pentru ameliorarea colicilor si crampelor digestive la copii.
Durerea asociata colicilor poate fi cauzata de acumularea de gaze la nivelul tractului digestiv al bebelusilor.
Balonix med favorizeaza eliminarea acestora pe cale naturala.

Avantaje

Favorizeaza eliberarea pe cale naturala a gazelor intestinale (eliminând astfel principala cauza a colicilor)
Calmeaza colicile si crampele abdominale ale bebelusilor
Utilizarea constanta poate ajuta la prevenirea acumularii de gaze abdominale

Ce contine Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma
1 ml emulsie contine simeticona 40 mg.
Alte ingrediente: hidroxietilceluloza, acid sorbic, aroma lichida de portocale, zaharina sodica, apa purificata.
Cum se foloseste Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma
Doza uzuala este de 0,5 ml inainte de fiecare masa. Balonix med trebuie utilizat timp de câteva zile pentru a obtine rezultate optime. Utilizarea constanta poate ajuta la prevenirea acumularii de gaze abdominale. Daca dupa 3-4 zile de la prima administrare colicile bebelusului inca persista, doza se poate dubla la 1 ml. De asemenea, aceasta doza se recomanda inainte de masa de seara si pe timpul noptii.
In cazul in care are loc cresterea dozei la 1 ml si nu s-a obtinut o imbunatatire a starii sau starea copilulul s-a inrautatit, adresati-va medicului
Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: emulsie
Cantitate: 50 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Emulsie colici si balonare Alinan, 50 ml, Fiterman Pharma in categoria de produse Colici

Formula special dezvoltata, care trateaza colicile si crampele abdominale ale bebelusilor datorate excesului de gaze abdominale. Indicatii Balonix med este indicat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor abdominale cauzate de excesul de gaze intestinale si pentru ameliorarea colicilor si cram