Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron

Producător: BOIRON

Data expirare: 31 August 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron

Data expirare: 31 August 2025

(0 review-uri)
22.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Producator: BOIRON

Gama: BOIRON

Categorii produs: MEDICAMENTE FARA RETETA Durere Dureri osteo-musculare

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Vineri, 29 Martie 2024

Detalii despre Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron din categoria Dureri osteo-musculare

ARNIGEL este un medicament homeopatic utilizat în mod traditional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absenta plagilor (echimoze, contuzii, oboseala musculara) la adulti si copii cu vârsta de peste 1 an

Nu utilizati ARNIGEL: 
- daca sunteti alergic la Arnica montana sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6); - la nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau ranilor; a se evita contactul cu ochii; 
- daca pacientul este un copil cu vârsta de sub 1 an.

Ce contine Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron

Compozitie:
Substanta activa este Arnica Montana TM.
Excipienti - 100 g gel contin Arnica Montana TM 7 g si excipienti - carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10%, etanol 96%, apa purificata.

Cum se foloseste Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron

Mod de administrare:
Aplicati cat mai repede posibil un strat fin de Arnigel pe zona cutanata corespunzatoare regiunii dureroase masand usor pana la penetrarea completa. Se repeta aplicarea o data sau de doua ori pe zi.
Daca aveti impresia ca efectul Arnigel este prea puternic, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Se recomanda oprirea tratamentului in momentul disparitiei simptomelor pentru care a fost recomandat produsul homeopat.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: gel
Cantitate: 45 g
Prospect Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron


Indicatii:
Arnigel este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in tratamentul local al traumatologiei benigne in absenta plagilor (echimoze, contuzii, oboseala musculara) la adulti si copii cu vârsta de peste 1 an.
Contraindicatii:Nu utilizati Arnigel:- daca sunteti alergic la Arnica montana sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Precautii:Inainte sa utilizati Arnigel, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentului medical.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.In absenta datelor experimentale si clinice si ca masura de precautie, utilizarea acestui medicament ar trebui evitata pe perioada de sarcina.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Arnigel nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 
Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doze si administrare:Unguent: local de 2-3 ori pe zi. Intraocular: Chirurgie oftalmologica: preoperator, câte 1 pic. la 30 min. in cele 3 ore premergatoare operatiei; postoperator, 1 pic. x 3/zi. Inflamatii posttraumatice: 1 pic. x 3-4/zi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acestmedicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanta activa este Arnica montana TM. Un gram de gel contine 70 mg de Arnica montana TM.- Celelalte componente sunt: carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10 %, etanol 96 % (v/v), apa purificata.

Prezentare:
40 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Arnigel, 70 mg/g, 45 g, Boiron in categoria de produse Dureri osteo-musculare

ARNIGEL este un medicament homeopatic utilizat în mod traditional în tratamentul local al traumatologiei benigne în absenta plagilor (echimoze, contuzii, oboseala musculara) la adulti si copii cu vârsta de peste 1 an Nu utilizati ARNIGEL:  - daca sunteti alergic la Arn