Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter

Producător: GEDEON RICHTER - OTC

Data expirare: 31 Decembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter

Data expirare: 31 Decembrie 2024

(0 review-uri)
26.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Joi, 25 Aprilie 2024

Detalii despre Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter din categoria Produse pentru reumatism

  1.  Ce este Aflamil si pentru ce se utilizeaza

Aflamil contine ca substanta activa aceclofenac. Aceclofenacul are actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica.

Aflamil este utilizat în tratamentul local al tuturor tipurilor de dureri si inflamatii cu diferite cauze musculo-scheletice, incluzând leziuni traumatice. Medicamentul poate fi utilizat pentru ameliorarea inflamatiilor tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor, în cazul luxatiilor, întinderilor sau vânatailor, precum si în tratamentul lumbago, gâtului întepenit (torticolis) si al inflamatiilor tesuturilor din jurul articulatiilor (periartrite).

  1.  Ce trebuie sa stiti înainte sa utilizati Aflamil

Nu utilizati Aflamil

- daca sunteti alergic la aceclofenac sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

- daca ati prezentat reactii alergice dupa ce ati luat acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Simptomele acestor reactii alergice pot fi: astm bronsic, respiratie suieratoare, dificultati la respiratie, eruptie trecatoare pe piele sau urticarie, umflare a fetei sau limbii, inflamatie a mucoasei care captuseste interiorul nasului (rinita). Daca ati prezentat hipersensibilitate la diclofenac nu se recomanda utilizarea Aflamil.

Daca ati manifestat vreodata oricare dintre simptomele alergice prezentate mai sus, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului si nu utilizati Aflamil.

Atentionari si precautii

Înainte sa utilizati Aflamil, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

- Daca utilizarea Aflamil produce iritatie pe piele, adresati-va medicului dumneavoastra.

- Nu aplicati la nivelul mucoaselor, pe piele iritata (cu eczeme), care prezinta leziuni sau plagi deschise sau daca zona de aplicare cuprinde orice alta afectiune a pielii.

- Nu au fost stabilite siguranta si eficacitatea utilizarii aceclofenac la copii cu vârsta sub 18 ani.

Nu sunt disponibile date.

- Evitati expunerea fara protectie a zonei tratate la soare, pentru a preveni reactiile de fotosensibilitate.

- Ca în cazul altor antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), la începutul tratamentului pot apare reactii alergice, inclusiv reactii anafilactice/anafilactoide. Foarte rar pot apare reactii severe la nivelul pielii (în majoritatea cazurilor în prima luna de tratament), dintre care unele letale, inclusiv dermatita exfoliativa, sindrom Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica în legatura cu utilizarea AINS. Întrerupeti tratamentul cu aceclofenac si adresati-va medicului dumneavoastra imediat ce apar eruptie trecatoare pe piele, leziuni la nivelul mucoaselor sau orice alt semn de hipersensibilitate.

- În mod exceptional, varicela poate declansa complicatii infectioase grave la nivelul pielii si tesuturilor moi. Pâna în prezent, nu poate fi exclus rolul AINS în agravarea acestor infectii. Ca urmare, se recomanda evitarea utilizarii aceclofenacului în cazul varicelei.

Aflamil împreuna cu alte medicamente

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari înainte de a lua acest medicament. Utilizarea Aflamil nu este recomandata în timpul sarcinii si alaptarii.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor

Aflamil crema nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Aflamil contine p-Hidroxibenzoat de metil (E 218) si p-Hidroxibenzoat de propil (E 216).

Pot provoca reactii alergice (chiar întârziate).

Aflamil contine alcool cetostearilic.

Poate provoca reactii adverse cutanate locale (de exemplu, dermatita de contact).

 

Ce contine Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter

 Substanta activa este aceclofenacul. Un gram de crema contine aceclofenac 15 mg.
 Celelalte componente sunt: ceara emulgatoare (alcool cetostearilic, polisorbat), parafina lichida, p-Hidroxibenzoat de metil (E 218), p-Hidroxibenzoat de propil (E 216), apa purificata.

Cum se foloseste Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter

Doza recomandata este de 1,5-2 g de crema, in functie de dimensiunea zonei afectate (aproximativ 5-7 cm), aplicata de trei ori pe zi, prin masare usoara in zona de piele afectata.

Acest medicament este destinat exclusiv uzului extern si nu trebuie utilizat in bandaje ocluzive.
Spalati-va mainile dupa aplicare, cu exceptia cazului cand zona tratata este la nivelul mainilor.
Aveti grija sa nu va intre crema in ochi sau in gura. Daca in mod accidental va intra crema in ochi, spalati imediat cu apa. Daca senzatia neplacuta persista, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de primiri urgente al celui mai apropiat spital. Daca inghititi accidental Aflamil crema, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de primiri urgente al celui mai apropiat spital.
Aflamil crema trebuie utilizat doar pe piele intacta.

Cu exceptia cazului in care medicul dumneavoastra va recomanda altceva, nu utilizati Aflamil crema mai mult de 2 saptamani in cazul leziunilor musculare si articulare (luxatii, intinderi, vanatai) si in cazul inflamatiei tendoanelor sau mai mult de 3 saptamani in cazul inflamatiilor articulatiilor.

Adresati-va medicul dumneavoastra daca durerea sau inflamatia se agraveaza sau nu se amelioreaza dupa 7 zile.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: crema
Cantitate: 60 g
Prospect Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter


Indicatii:
Aflamil crema este utilizat in tratamentul local al tuturor tipurilor de dureri si inflamatii cu diferite cauze musculo-scheletice, incluzand leziuni traumatice. Poate fi utilizat pentru ameliorarea inflamatiilor tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor, in cazul luxatiilor, intinderilor sau vanatailor, precum si in tratamentul lumbago, gatului intepenit (torticolis) si al inflamatiilor tesuturilor din jurul articulatiilor (periartrite).
Aflamil crema contine ca substanta activa aceclofenac.Aceclofenacul are actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica.
Contraindicatii:Nu utilizati Aflamil:- daca sunteti alergic la aceclofenac sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 
Precautii:Inainte sa utilizati Aflamil, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentului medical.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Utilizarea Aflamil nu este recomandata in timpul sarcinii si alaptarii.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Aflamil crema nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 
Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doza recomandata este de 1,5-2 g de crema, in functie de dimensiunea zonei afectate (aproximativ 5-7 cm), aplicata de trei ori pe zi, prin masare usoara in zona de piele afectata.
Acest medicament este destinat exclusiv uzului extern si nu trebuie utilizat in bandaje ocluzive.Spalati-va mainile dupa aplicare, cu exceptia cazului cand zona tratata este la nivelul mainilor.
Utilizarea la copii si adolescenti:Nu sunt disponibile date.
Utilizarea la vârstnici:Nu este necesara modificarea dozelor la vârstnici. 
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acestmedicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanta activa este aceclofenacul. Un gram de crema contine aceclofenac 15 mg.- Celelalte componente sunt: ceara emulgatoare (alcool cetostearilic, polisorbat), parafina lichida, p-Hidroxibenzoat de metil (E 218), p-Hidroxibenzoat de propil (E 216), apapurificata.

Prezentare:
60 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Aflamil crema, 15 mg/g, 60 grame, Gedeon Richter in categoria de produse Produse pentru reumatism

 Ce este Aflamil si pentru ce se utilizeaza Aflamil contine ca substanta activa aceclofenac. Aceclofenacul are actiune antiinflamatoare, analgezica si antipiretica. Aflamil este utilizat în tratamentul local al tuturor tipurilor de dureri si inflamatii cu diferite cauze musculo-scheleti