Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt

Producător: PLANTEXTRAKT S.R.L.

Data expirare: 31 Martie 2028

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt

Data expirare: 31 Martie 2028

(0 review-uri)
31.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt din categoria EXTRACTE, TINCTURI

Combate raceala si gripa

Reduce intensitatea simptomelor din infectii respiratorii
Grabeste vindecarea
Revigoreaza organismul
Bine tolerat de organism
Lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii)

Recomandari: Sustine refacerea si revitalizarea organismului în timpul infectiilor respiratorii - recomandat la debutul infectiilor de tip viral si/sau bacterian ale cailor respiratorii superioare.

Foarte eficient la administrare de la primele semne ale starilor febrile de tip gripal: curbatura musculara, dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari durerosi.

Preparatul asociaza efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum - recomandat în curbatura musculara însotita de dureri osoase si cefalee asociata cu globi oculari durerosi, precum si efectele plantei de origine africana, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral si expectorant, permitând organismului sa expectoreze mucusul contaminat, creând astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor. De asemenea, se adauga efectului general si actiunea tonica, antiastenica, de revigorare a organismului slabit si de grabire a recuperarii, data de Eleutherococcus senticosus - ginsengul siberian.

Ce contine Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt

Compozitie: suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba înflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica), extracte vegetale de Eleutherococcus senticosus, Pelargonium sidoides (Umckaloabo), Eupatorium perfoliatum. Contine alcool etilic de cereale 30 % vol.

Cum se foloseste Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani: 2 ml de 3 ori/zi; în prima zi se administreaza câte 2ml de 5-7 ori/zi.Se continua administrarea timp de 3-4 zile si dupa îmbunatatirea starii generale.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: lichid
Cantitate: 50 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Imunorezistan Raceala si Gripa Forte, 50 ml, Plant Extrakt in categoria de produse EXTRACTE, TINCTURI

Combate raceala si gripa Reduce intensitatea simptomelor din infectii respiratorii Grabeste vindecarea Revigoreaza organismul Bine tolerat de organism Lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii) Recomandari: Sustine refacerea si revitalizarea organismului în timpul infe