Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm

Producător: IVATHERM

Data expirare: 30 Iunie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm

Data expirare: 30 Iunie 2026

(0 review-uri)
42.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm din categoria Toate tipurile de piele

Calmeaza si protejeaza pielea sensibila. Benefica pentru toate tipurile de piele, cu proprietati dovedite pentru toate gradele de sensibilitate a pielii, de la cea sensibila, la cea intoleranta sau alergica.

Apa termala Herculane provine dintr-un izvor termo-salin, fiind colectata la iesirea din stânca. Bogatia compozitiei si puritatea acestei ape se datoreaza faptului ca apa termala Herculane izvoraste de la o adâncime de 2000 m, într-un mediu lipsit de orice poluare urbana si industriala, cu un nivel de ozon si puritate a aerului, similara cu cea de la o altitudine de 3000 m.

Bogata în minerale si oligoelemente esentiale pentru piele (Ca, Cu, Zn, Fe, Mn, Mg, Se), cu un continut mineral optim (2500 mg/l), apa termala Herculane are proprietati puternice calmante, antiiritante si protectoare ale microbiomului pielii.

Foarte apreciata de medicii dermatologi pentru proprietatile sale calmante, antiiritante pe pielea sensibila, apa termala Herculane protejeaza împotriva îmbatrânirii premature.

Indicatii

  • Piele sensibila, iritata sau matura
  • Dupa arsuri solare
  • Piele cu tendinta acneica, piele uscata, roseata pielii, urticarie la cald sau la rece
  • Dupa epilare, la îndepartarea machiajului, dupa barbierit
  • Dupa proceduri dermatocosmetice
  • Dupa practicarea de activitati fizice, sport
Ce contine Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm

Bogata în minerale si oligoelemente esentiale pentru piele (Ca, Cu, Zn, Fe, Mn, Mg, Se), cu un continut mineral optim (2500 mg/l), apa termala Herculane are proprietati puternice calmante, antiiritante si protectoare ale microbiomului pielii.

Cum se foloseste Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm

Pentru utilizare zilnica, în orice anotimp, de catre femei, barbati sau copii. Pulverizati usor apa termala Herculane pe o fata curata si apoi aplicati o crema hidratanta.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
ten
Forma/textura: spray
Actiune: calmant
hidratant
Cantitate: 200 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Apa termala Herculane spray, 200ml, Ivatherm in categoria de produse Toate tipurile de piele

Calmeaza si protejeaza pielea sensibila. Benefica pentru toate tipurile de piele, cu proprietati dovedite pentru toate gradele de sensibilitate a pielii, de la cea sensibila, la cea intoleranta sau alergica. Apa termala Herculane provine dintr-un izvor termo-salin, fiind colectata la iesirea din st&