Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane

Producător: Klorane Bebe

Data expirare: 31 Mai 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane

Data expirare: 31 Mai 2025

(0 review-uri)
67.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane din categoria Creme, lotiuni si uleiuri de corp

Lotiunea hidratanta Klorane cu Galbenele din agricultura BIO este un produs pentru bebelusi delicat si natural, a carui siguranta pentru piele a fost dovedita clinic** Hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea împotriva uscarii.
Formula naturala* previne disconfortul si senzatia de apasare, pentru protectie si hidratare zilnica pentru pielea normala pâna la uscata. Hranita, calmata si protejata, pielea este lasata delicat învaluita într-un parfum tandru si relaxant.

*96% ingrediente naturale.
**Toleranta excelenta la sugari - toleranta testata sub supraveghere pediatrica pe 32 de sugari.

Hidratare: textura fluida, non- lipicioasa, asigura o hidratare eficienta si de lunga durata pentru pielea normala sau uscata a celor mici.
- Calmeaza: Galbenelele ofera o senzatie de confort care dureaza.
- Protejeaza : dupa aplicare, pielea este protejata împotriva iritatiilor minore si a uscaciunii***.

*** Piele hranita, protejata împotriva iritatiilor minore si a uscaciunii : 100% de acord dupa 21 de zile - testat de parinti dupa utilizarea cu 32 de bebelusi sub supraveghere pediatrica.

Ce contine Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane

WATER (AQUA). GLYCERIN. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). ETHYLHEXYL PALMITATE. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH). ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL ALCOHOL. CETEARYL GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL STEARATE. ISOLEUCINE. PEG-100 STEARATE. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. XANTHAN GUM

Cum se foloseste Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane

Se aplica pe pielea curata si uscata.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
Tip produs: lapte corp
Forma/textura: fluid
Cantitate: 500 ml
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Lapte hidratant de masaj pentru copii, 500ml, Klorane in categoria de produse Creme, lotiuni si uleiuri de corp

Lotiunea hidratanta Klorane cu Galbenele din agricultura BIO este un produs pentru bebelusi delicat si natural, a carui siguranta pentru piele a fost dovedita clinic** Hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea împotriva uscarii. Formula naturala* previne disconfortul si senzatia de apasar