Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin

Producător: Seboradin Bebe

Data expirare: 03 Iulie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin

Data expirare: 03 Iulie 2026

(0 review-uri)

Preț vechi: 35.00 Lei

26.25 LEI
-25% reducere In stoc
Nu rata reducerea!
Pretul mai este valabil
  • zile

  • ore

  • minute

  • secunde

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin din categoria Sampon si balsam

RECOMANDÄ‚RI: Îngrijire sigura, zilnica, a corpului si a parului Pentru copii si adulti cu piele foarte sensibila, uscata si atopica. Produsul asigura îngrijirea adecvata a pielii cu probleme dermatologice. Din primele zile ale vietii.

PROPRIETÄ‚ÈšI SI EFECT: Acest produs blând contine ingrediente usoare, care asigura îngrijire si curata parul si scalpul, fara a-i afecta stratul protector natural. Seboradin Bebe 2in1 contine glicerina, D-pantenol si ulei de bumbac care înmoaie pielea, calmeaza iritatiile, scad sensibilitatea la roseata, nu strâng sau usuca pielea si au un usor efect de reumplere al pielii. Scalpul si parul sunt hidratate corespunzator, parul este usor de pieptanat, moale si nu se electrizeaza. Produsul este fara parfum, hipoalergenic si nu cauzeaza lacrimarea ochilor. *

Acest produs este recomandat pentru pielea care este intoleranta la SLS / SLES.

* Produsul a fost testat oftalmologic (toleranta oculara) si dermatologic.

Samponul si gelul de dus Seboradin BEBE poate fi utilizat la copii si nou-nascuti înca din primele zile de viata. 

Volum: 500 ml

Ce contine Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Cottonseed Oil Glycereth-8 Esters, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Panthenol, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Cum se foloseste Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin

Aplicati o cantitate mica de produs pe mâinile umede, raspânditi usor pe corpul si parul umezite, frecati usor în par si pe piele. Clatiti bine cu apa calduta. Pentru utilizare zilnica.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip produs: sampon gel de dus
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Sampon si gel de dus 2 in 1 Bebe, 500 ml, Seboradin in categoria de produse Sampon si balsam

RECOMANDÄ‚RI: Îngrijire sigura, zilnica, a corpului si a parului Pentru copii si adulti cu piele foarte sensibila, uscata si atopica. Produsul asigura îngrijirea adecvata a pielii cu probleme dermatologice. Din primele zile ale vietii. PROPRIETÄ‚ÈšI SI EFECT: Acest produs bl&acir