Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma

Producător: Hydrabio

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(2 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma

Data expirare: 31 Ianuarie 2025

(2 review-uri)
57.50 LEI
In stoc

Alege Varianta:

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma

250ml

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 100 ml, Bioderma

100ml

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 500 ml, Bioderma

500ml

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma din categoria Demachiere si curatare

Apa micelara care curata si elimina machiajul, stimuleaza hidratarea si respecta fragilitatea pielii sensibile

Piele deshidratata sau sensibila

Hydrabio H2O este prima si singura apa micelara perfect compatibila cu pielea. Esterii de acizi grasi, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate si ajuta in mod natural la reconstructia peliculei hidrolipidice a pielii. Astfel, Hydrabio H2O garanteaza toleranta de neegalat si un confort optim pentru eliminarea machiajului in mod eficient. Mai mult, brevetul inovator Aquagenium™ reinvata pielea sa-si activeze capacitatea de hidratare naturala prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulara, care retin apa de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrata.
Elimina chiar si machiajul rezistent la apa.
Parfum fara alergeni
Non-comedogenic

 

 

Ce contine Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma

Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, CETRIMONIUM BROMIDE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

Cum se foloseste Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma

Dimineata si/sau seara -7 zile pe saptamâna

  • ETAPA 1 Aplicati Hydrabio H20 pe o discheta demachianta.
  • ETAPA 2 Curata/îndeparteazp machiajul de pe fata si ochi.
  • ETAPA 3 Nu necesita clatire
Produsul este descris gresit?
Mariana deține produsul

Super multumita!


Pro: nu irita
nu usuca tenul
demachiaza cel mai bine rimelul.

Felicia

Hidrateaza si curata in profunzime. O recomand cu caldura!


Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Tip produs: apa micelara
Utilizare: zi
noapte
Tip ten: normal
sensibil
uscat
Forma/textura: lichid
Proprietati: hipoalergenic
noncomedogenic
Cantitate: 250 ml
Prospect Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma


Solutie micelara care curata si elimina machiajul, stimuleaza hidratarea si respecta fragilitatea pielii sensibile.Piele deshidratata sau sensibilaHydrabio H2O este prima solutie micelara perfect compatibila cu pielea. Proprietati:- esterii de acizi grasi, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare cutanate si ajuta in mod natural la reconstructia peliculei hidrolipidice a pielii;- garanteaza toleranta de neegalat si un confort optim pentru eliminarea machiajului in mod eficient;- brevetul inovator Aquagenium™ reinvata pielea sa-si activeze capacitatea de hidratare naturala prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulara, care retin apa de care are nevoie pielea pentru a fi echilibrata;- elimina chiar si machiajul rezistent la apa;- parfum fara alergeni;- non-comedogenic;- hipoalergenic.Mod de utilizare:Dimineata si seara - 7 zile pe saptamâna.Imbibati o discheta demachianta cu solutie. Curatati / indepartati machiajul de pe fata si conturul ochilor. Uscati cu delicatete.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, CETRIMONIUM BROMIDE,  NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).
Prezentare:
250 ml

Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O 250 ml Bioderma
(curata si elimina machiajul, stimuleaza hidratarea si respecta fragilitatea pielii sensibile) , contine ingrediente active:

apa micelara .

.
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 250 ml, Bioderma in categoria de produse Demachiere si curatare

Apa micelara care curata si elimina machiajul, stimuleaza hidratarea si respecta fragilitatea pielii sensibile Piele deshidratata sau sensibila Hydrabio H2O este prima si singura apa micelara perfect compatibila cu pielea. Esterii de acizi grasi, elemente constitutive ale micelelor, sunt similari cu