Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini

Producător: CSC PHARMACEUTICA-OTC

Data expirare: 31 Octombrie 2025

(1 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini

Data expirare: 31 Octombrie 2025

(1 review-uri)
46.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini din categoria DISPOZITIVE MEDICALE

Ovulele vaginale Feminella Hyalosoft hidrateaza mucoasa vaginala in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta. In mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in mod special in timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie. datorita proprietatilor sale de hidratare, ovulele vaginale atenueaza simtomele care insotesc atrofierea vaginala, de tipul pruritului(mancarimi), senzatiei de arsura , tensiunii sau disconfortului in timpul actului sexual.

 

Ce contine Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini

1 ovul vaginal contine : Hialuronat de sodiu 5 mg ; Vitamina E sintetica 10 mg ; Extract de Centella Asiatica 60 mg , Nalba 60 mg; Musetel 60 mg , Ulei de Arbore de ceai 2 mg, Dioxid de silicon coloidal 20 mg; Gliceride semisintetice 1483 mg.

Cum se foloseste Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini

Utilizati 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandarii medicului dumneavoastra. Pentru tratamentul uscaciunii vaginale în timpul menopauzei:
Doza initiala: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile.
Doza de întretinere: 1 ovul vaginal de doua ori pe saptamâna

Produsul este descris gresit?
Roxana deține produsul

De mult timp ma confruntam cu usturimi si simteam mereu uscaciune, analizele ginecologice toate facute inclusiv BTS si vizite la urologie ..toate bune doar o ectopie...dupa multe tratamente luate, din pacate nimic nu isi facea efectul.
Aceste ovule mi le-a recomandat al 3 medic ginecologic la care am fost, si am ramas uimita cat de repede si-au facut efectul. Am scapat de senzatiile acelea de usturimi.
Recomand!


Pro: Foarte bun!

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

tip administrare: cale vaginala
Forma/textura: ovule
Pentru: femei
Mod prezentare: 10 ovule
Prospect Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini


Proprietati:Ovulele vaginale Feminella® Hyalosoft hidrateaza mucoasa vaginala in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de vârsta, in mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie. Datorita proprietatilor sale de hidratare, ovulele vaginale Feminella® Hyalosoft atenueaza simptomele care insotesc atrofierea vaginala, de tipul pruritului (mâncarimii), senzatiei de arsura, tensiunii sau disconfortului in timpul actului sexual.Ingrediente:1 ovul vaginal contine : Hialuronat de sodiu 5 mg ; Vitamina E sintetica 10 mg ; Extract de Centella Asiatica 60 mg , Nalba 60 mg; Musetel 60 mg , Ulei de Arbore de ceai 2 mg, Dioxid de silicon coloidal 20 mg; Gliceride semisintetice 1483 mg.Mod de utilizare:Utilizati 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandarii medicului dumneavoastra. Pentru tratamentul uscaciunii vaginale in timpul menopauzei:Doza initiala: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile.Doza de intretinere: 1 ovul vaginal de doua ori pe saptamâna
Prezentare:
10 bucati

Feminella Hyalosoft 10 ovule Angelini
.

Informatii utile despre Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini gasiti in articolele: Uscaciunea vaginala.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Feminella Hyalosoft, 10 ovule, Angelini in categoria de produse DISPOZITIVE MEDICALE

Ovulele vaginale Feminella Hyalosoft hidrateaza mucoasa vaginala in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta. In mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in mod special in timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie.