Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit

Producător: Bonilash

Data expirare: 30 Septembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit

Data expirare: 30 Septembrie 2024

(0 review-uri)
116.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit din categoria Toate tipurile de ten

Secretul genelor lungi si dese este serul Bonilash! Genele tale, dupa doar 12 saptamâni de utilizare, vor primi atentia cuvenita pentru ca vor fi observate de la prima vedere. Uita de trucurile complicate de evidentiere a genelor, pentru ca vei fi atât de încântata de aspectul genelor tale naturale, încât vei uita chiar si de mascara.

Din dorinta de a avea gene lungi, se recurge la diferite solutii care au un efect distructiv pentru genele naturale. Aplicarea de gene false e cea mai întalnita modalitate de a obtine gene lungi, însa si un pericol real pentru genele naturale, deoarece duce la avarierea iremediabila a structurii firelor de par, rezultând goluri evidente. Mai mult, din cauza lipiciului folosit, pot rezulta iritatii.

Ca un apel la frumusetea naturala a femeii, care trebuie pusa în valoare, Bonilash devine secretul unei priviri de invidiat! În spatele acestui produs performant stau numeroase studii care au condus la obtinerea unei formule perfecte, care sa ofere rezultate vizibile.

Serul pentru gene Bonilash are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului întaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutând la îmbunatatirea aspectului si a starii genelor, la accelerarea cresterii si îndesirii lor si la îngrosarea structurii firelor.

Ce contine Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit

Ingrediente ser pentru cresterea genelor Bonilash
AQUA, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, SILK AMINO ACIDS, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, BIOTIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL GLYCERIN, BIMATOPROST

Cum se foloseste Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit

Bonilash este un ser eficient pentru stimularea cresterii genelor, utilizarea lui este usoara si confortabila. Studiile au dovedit acest lucru, iar tu vei observa de la prima aplicare.

Cu o textura placuta si lejera, serul Bonilash se distribuie usor pe piele si are o absorbtie adecvata.

Serul Bonilash se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinând pleoapa închisa.

Atentie! NU se aplica în interiorul ochiului si pe linia genelor de jos.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: gene
tip produs: ser fata
forma/textura: fluid
Utilizare: noapte
pentru: femei
Cantitate: 3 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ser pentru stimularea cresterii genelor Bonilash, 3 ml, Zdrovit in categoria de produse Toate tipurile de ten

Secretul genelor lungi si dese este serul Bonilash! Genele tale, dupa doar 12 saptamâni de utilizare, vor primi atentia cuvenita pentru ca vor fi observate de la prima vedere. Uita de trucurile complicate de evidentiere a genelor, pentru ca vei fi atât de încântata de aspectu