Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert

Producător: SODIMED SRL-OTC

Data expirare: 31 Martie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert

Data expirare: 31 Martie 2025

(0 review-uri)
31.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert din categoria Igiena urechii

A-CERUMEN spray

Igiena urechii

Singura solutie cu agenti tesioactivi, fara ingrediente uleioase si fara parafina

CARE ESTE ROLUL CERUMENULUI ?

Cerumenul protejeaza urechea de infectii, praf si corpi straini, controleaza germenii prezenti în mod natural pe suprafata pielii de la nivelul conductului auditiv extern. De asemenea, ajuta la lubrifierea timpanului care, în lipsa cerumenului, ar deveni dur, rigid si nu ar mai putea asigura la fel de bine transmiterea sunetului.

DE CE ESTE IMPORTANTÄ‚ IGIENA URECHII ?

În mod normal, cerumenul se elimina în mod natural din conductul auditiv extern catre exterior, datorita miscarilor de masticatie ale maxilarului. Dereglarea acestui proces provoaca acumularea cerumenului. Dopul astfel format altereaza buna functionare a urechii si poate cauza pierderea auzului, zumzete, vertij ... Utilizarea unei solutii delicate de igiena a urechii contribuie la mentinerea conductului auditiv extern curat si previne formarea dopurilor de cerumen.

CE ESTE A-CERUMEN ?

A-CERUMEN este o solutie delicata de igiena a urechii, pe baza de agenti tensioactivi. A-CERUMEN este recomandat copiilor peste 6 luni si adultilor:

• folosit regulat, pentru a facilita eliminarea cerumenului si a preveni formarea dopurilor,

• pentru dizolvarea dopurilor de cerumen.

CUM FUNCÈšIONEAZÄ‚ A-CERUMEN ?

A-CERUMEN umidifica si apoi dizolva dopurile de cerumen (cerumen uscat si compact). Odata ce dopul este eliminat, cerumenul va fi secretat din nou pentru a proteja si lubrifia interiorul urechii.

 

 

Ce contine Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert

COMPOZIÈšIE

Agenti tensio-activi delicati (acil-sarcozinat de sodiu si ester-sucroza), agent de umectare, colorant de origine naturala, excipienti q.s.ad 100%. Formula colorata fara conservanti. Formula colorata de origine naturala.

Cum se foloseste Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert

DOZE

  • Pentru igiena regulata a urechii: de 2 ori pe saptamâna.
  • Pentru eliminarea dopurilor de cerumen: 3-4 zile consecutiv, dimineata si seara.

MOD DE UTILIZARE

1. Înclinati capul pe partea opusa urechii care va fi tratata.

2. Pulverizati de 2 ori în ureche.

3. Lasati sa actioneze aproximativ 1 minut masând baza urechii.

4. Îndreptati capul pentru a lasa sa se scurga solutia si reziduurile de cerumen, apoi clatiti* si stergeti solutia în exces.

* Clatiti cu ser fiziologic sau apa curata.

ATENÈšIONÄ‚RI

Flaconul trebuie folosit în decurs de 3 luni dupa deschidere.

A nu se pastra la frigider. A se pastra la temperaturi între 10°C si 40°C.

A nu se depasi data de expirare înscrisa pe flacon.

 

PRECAUÅ¢II DE UTILIZARE

Nu introduceti aplicatorul foarte profund în conductul auditiv pentru a nu produce iritatii. A nu se utiliza produsul în caz de perforare a timpanului, otita sau de catre purtatorii de dren transtimpanic. În caz de durere la nivelul urechii, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii. A nu se înghiti. Dupa fiecare utilizare, scoateti aplicatorul si spalati-l cu apa calda.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale auriculara
Forma/textura: spray
Cantitate: 40 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Spray pentru igiena urechilor A-Cerumen, 40 ml, Gilbert in categoria de produse Igiena urechii

A-CERUMEN spray Igiena urechii Singura solutie cu agenti tesioactivi, fara ingrediente uleioase si fara parafina CARE ESTE ROLUL CERUMENULUI ? Cerumenul protejeaza urechea de infectii, praf si corpi straini, controleaza germenii prezenti în mod natural pe suprafata pielii de la nivelul conduct