Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital

Producător: Gerovital

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital

Data expirare: 31 Ianuarie 2026

(0 review-uri)
25.60 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: FARMEC

Gama: Gerovital

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE TEN Ten mixt, gras

Detalii despre Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital din categoria Ten mixt, gras

Crema hidratanta Poliplant Microbiom Protect este special conceputa pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale si mixte. Se aplica zilnic pentru cresterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunatatirea hidratarii si diminuarea reactiilor alergice.

  • 96% ingrediente de origine naturala.
  • Booster oxigenare.
  • Asigura un nivel optim de hidratare.
  • Revitalizeaza celulele si creste consumul de oxigen la nivelul acestora.
  • Restabileste echilibrul microbiomului pielii.


Microbiomul este unic si specific fiecarui individ, este esential pentru buna functionare metabolica a pielii. Este format din totalitatea bacteriilor bune si rele de pe suprafata pielii. Echilibrul micobiomului are rol în cresterea imunitatii si protejeaza organismul împotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa, capabila sa se regenereze.
Produsele din noua gama Gerovital Plant contin Complexul Poliplant Microbiom Protect, complex ce ajuta la restabilirea si mentinerea echilibrului microbiomului pielii, respectand identitatea unica a acestuia si functia lui majora de protejare a pielii.

Ce contine Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital

Uleiul de masline si Aquaxylul, alaturi de structura cremei, bogata în ingrediente naturale, refac functia de bariera a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa si la cresterea rezervelor hidrice din derm si epiderm.
Complexul Poliplant Microbiom Protect restabileste echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unica a acestuia si functia lui majora de protejare a pielii. 
Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizeaza celulele si creste consumul de oxigen la nivelul acestora. 
Restul de 4% din ingrediente asigura o buna conservare a formulei.

Cum se foloseste Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital

 Se foloseste zilnic, dimineata, pe fata, gât si decolteu.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Forma/textura: crema
Actiune: hidratant
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema hidratanta cu ulei de flori de mac, 50 ml, Gerovital in categoria de produse Ten mixt, gras

Crema hidratanta Poliplant Microbiom Protect este special conceputa pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale si mixte. Se aplica zilnic pentru cresterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunatatirea hidratarii si diminuarea re