Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Scholl Spray pentru Incaltaminte Fresh Step x 150 ml

Producător: SCHOLL

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Scholl Spray pentru Incaltaminte Fresh Step x 150 ml

(0 review-uri)
25.00 LEI
Stoc epuizat

Detalii despre Scholl Spray pentru Incaltaminte Fresh Step x 150 ml din categoria Ingrijirea picioarelor

 Spray pentru incaltaminte Scholl Fresh Step 150 ml
 
  • Deodorant antiperspirant cu formula duo-activa;
  • Pentru incaltaminte;
  • Elimina instant mirosurile neplacute;
  • Asigura protectie timp de 24 de ore;
  • Cantitate: 150 ml- pentru incaltaminte.
 Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 10-15 cm de incaltaminte si pulverizati uniform.ATENTIE: Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50ºC. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau un material incandescent. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei – Fumatul interzis.
 
 
 Aerosol extrem de inflamabil. Folositi numai conform instructiunilor. Doar pentru uz extern. Nu inhalati. Abuzul intentionat prin inhalarea continutului in mod deliberat poate fi daunator sau fatal. Precautii: Daca este necesara consultarea medicului, tineti recipientul sau eticheta produsului la indemana. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. A nu se aplica pe pielea iritata sau ranita. In cazul aparitiei iritatiilor intrerupeti utilizarea. A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul poate fi utilizat de catre diabetici si de catre persoanele care sufera de tulburari de circulatie a sangelui. Ingrediente: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal. Contine: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone. Poate provoca o reactie alergica.
Cum se foloseste Scholl Spray pentru Incaltaminte Fresh Step x 150 ml

Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 10-15 cm de incaltaminte si pulverizati uniform.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: picioare
tip produs: spray incaltaminte
Actiune: indepartare miros neplacut
Cantitate: 150 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Scholl Spray pentru Incaltaminte Fresh Step x 150 ml in categoria de produse Ingrijirea picioarelor

 Spray pentru incaltaminte Scholl Fresh Step 150 ml   Deodorant antiperspirant cu formula duo-activa; Pentru incaltaminte; Elimina instant mirosurile neplacute; Asigura protectie timp de 24 de ore; Cantitate: 150 ml- pentru incaltaminte.  Agitati bine inainte de utilizare, tineti spra