Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma

Producător: Cicases

Data expirare: 30 Septembrie 2026

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma

Data expirare: 30 Septembrie 2026

(0 review-uri)
55.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma din categoria Toate tipurile de piele

Cicases WH stimuleaza refacerea epidermei pentru cicatrizare minima. Ajuta la repararea pielii, regenerând tesuturile deteriorate, mentinând si maximizând hidratarea, supletea si elasticitatea. Aceasta este o emulsie care contine factori de crestere (TGF-β3, HGH si GM-CSF). Factorii sunt proteine care actioneaza la nivel celular si au o capacitate mare de regenerare si vindecare. Acestia stimuleaza proliferarea celulelor si astfel îmbunatatesc sinteza de colagen si formarea tesutului conjunctiv. Aceasta crema contine, de asemenea, ingrediente active hidratante, precum acidul hialuronic, lecitina si ceramidele, care formeaza un mecanism tip bariera, o pelicula cu rezistenta crescuta la agresiunile din exterior. În plus, Cicases WH contine scualen, un acid gras care ajuta la refacerea echilibrului acizilor grasi din stratul hidrolipidic. Nu aplicati pe leziuni sângerânde. Daca apare inflamatia, durerea sau roseata, întrerupeti tratamentul si consultati medicul de familie. Pentru uz extern. Nu lasati la îndemâna copiilor.

 

Ce contine Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma

Factori de crestere,superoxid dismutaza, acid hialuronic, extract de alga rosie marina (Chondruscrispus), coenzima Q10, ergotioneina, extract de brusture,acid lactic, unt de Shea, squalen si bule lipidice libere.

Cum se foloseste Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma

Cicases WH are avantajul de a fi un produs usor de aplicat.
Curatati pielea înainte, apoi aplicati o cantitate mica de Cicases WH pe zona afectata o data pe zi, de preferinta seara. Se recomanda aplicarea cu ajutorul unui tifon steril, al unei spatule de unica folosinta sau al manusilor, pentru a preveni infectarea leziunii.
Este important sa nu îndepartati produsul si sa asteptati sa fie absorbit complet, pentru a forma o bariera protectoare pentru zona afectata.Continuati sa utilizati pâna la vindecarea completa a pielii.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: corp
Tip produs: crema corp
Forma/textura: crema
Pentru: unisex
Actiune: cicatrizant
regenerant
Proprietati: hipoalergenic
Cantitate: 30 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Crema epitelizanta Cicases WH, 30ml, Sesderma in categoria de produse Toate tipurile de piele

Cicases WH stimuleaza refacerea epidermei pentru cicatrizare minima. Ajuta la repararea pielii, regenerând tesuturile deteriorate, mentinând si maximizând hidratarea, supletea si elasticitatea. Aceasta este o emulsie care contine factori de crestere (TGF-β3, HGH si GM-CSF). Fa