Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma

Producător: SESDERMA

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
48.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma din categoria Demachiere si curatare

Dezinfecteaza rapid si usor datorita agentilor bacteriostatici din compozitie si continutului redus de sapun. Digluconatul de clorhexidina are actiune bactericida si fungicida si inhiba dezvoltarea sporilor. Efectul sau se mentine timp de cel putin 6 ore de la aplicare. Prezenta sângelui sau a altor substante organice nu scade eficienta generala a produsului. Triclosanul este un agent antimicrobian cu actiune locala antiiritanta si antiinflamatorie. În plus, combate bacteriile si fungii. Clorura de benzalconiu este un bactericid puternic. Eficienta sa este sporita de alcool. Pantenolul are proprietati protectoare, calmante, emoliente si regenerante. Contribuie la accelerarea cheratinizarii dermului si creste nivelul de umiditate al pielii. De asemenea, îmbunatateste regenerarea celulara si are proprietati calmante.

Ce contine Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma

Digluconat de clorhexidina, triclosan si clorura de benzalkoniu.

Cum se foloseste Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma

Aplicati o data sau de doua ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Tip produs: spuma curatare
Forma/textura: spuma
Pentru: unisex
Actiune: antimicrobian
protector
calmant
Proprietati: hipoalergenic
Cantitate: 50 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Spuma de curatare Hexidermol Ctb, 50 ml, Sesderma in categoria de produse Demachiere si curatare

Dezinfecteaza rapid si usor datorita agentilor bacteriostatici din compozitie si continutului redus de sapun. Digluconatul de clorhexidina are actiune bactericida si fungicida si inhiba dezvoltarea sporilor. Efectul sau se mentine timp de cel putin 6 ore de la aplicare. Prezenta sângelui sau a