Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene

Producător: Eau Thermale Avene

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene

(0 review-uri)
123.00 LEI
Stoc epuizat
Descopera rutina de ingrijire completa

Pretul intregii rutine:
40.5 Lei

Adauga rutina completa in cos

Detalii despre Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene din categoria Ten matur

Creste fermitatea pielii, reduce ridurile pronuntate si elimina semnele de oboseala, pentru o piele mai luminoasa a doua zi dimineata

O formula dezvoltata a se adapta la bioritmurile pielii :
- Creste fermitatea pielii, reduce ridurile pronuntate si regenereaza pielea. 
- Pielea beneficiaza de actiunea complementara a AscofillineTM, mono-oligomerilor acidului hialuronic, si retinaldehidei: activitatea celulara este revitalizata, iar pielea este reumpluta* cu acid hialuronic si colagen.
- Netezeste trasaturile, pentru o piele mai luminoasa dimineata, datorita efectelor de detoxifiere ale hesperidin metil chalconei.
- Calmeaza: bogat în Avène Apa termala, calmanta si anti-iritanta.

Ce contine Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene

Ingrediente active:
Ascofilline, Mono-oligomeri, Acid hialuronic, Apa termala Avene.

Ingrediente:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOHEXADECANE. DIMETHICONE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETYL ALCOHOL. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. PENTYLENE GLYCOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. 1,2-HEXANEDIOL. TOCOPHERYL ACETATE. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. BHT. CETEARETH-33. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). HESPERIDIN METHYL CHALCONE. METHYLDIHYDROJASMONATE. PVP. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SODIUM HYALURONATE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM. 
 

Cum se foloseste Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene

Mod de utilizare:
Aplicati seara pe fata, gat si decolteu.
 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Forma/textura: balsam
Utilizare: noapte
Proprietati: hipoalergenic
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Balsam de noapte pentru riduri profunde PhysioLift, 30 ml, Avene in categoria de produse Ten matur

Creste fermitatea pielii, reduce ridurile pronuntate si elimina semnele de oboseala, pentru o piele mai luminoasa a doua zi dimineata O formula dezvoltata a se adapta la bioritmurile pielii : - Creste fermitatea pielii, reduce ridurile pronuntate si regenereaza pielea.  - Pielea beneficiaz