Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium

Producător: MASK

Data expirare: 31 Decembrie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium

Data expirare: 31 Decembrie 2025

(0 review-uri)
88.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium din categoria Ten cu imperfectiuni

Antibacterian si antiinflamator eficient in tratamentul acneei, cu toleranta si siguranta maxima

MASKrym® reprezinta tratamentul local cu Clindamicina si Polivinil A., special conceput pentru tratamentului zonelor mai ample cu leziuni acneice inflamatorii sau non-inflamatorii (umeri, piept, maini, decolteu)
Este sub forma de emulsie, care permite o absorbtie mai profunda si in concentratie optima a principiului activ si o actiune antibacteriana si antiinflamatorie mai puternica.

Nu induce fotosensibilitate, de aceea este ideal ca tratament de mentinere in perioadele cu expunere repetata la soare sau raze UV

Datorita tolerantei foarte bune a tratamentului, se recomanda chiar si la persoanele cu pielea sensibila
Terapie adjuvanta in acneea severa, in asociere cu Mask® Plus si administrare alternata la 12 ore

CUM ACTIONEAZA MASKrym:

MASKrym® contine Clindamicina, cu un puternic efect antibacterian si antiinflamator si Polivinil A., care izoleaza si protejeaza pielea de actiunea factorilor externi, care pot determina o agravare a simptomelor acneei.

Clindamicina se utilizeaza cu succes in tratamentul infectiilor cu germeni anaerobi si germeni gram pozitivi in cazul pacientilor alergici la betalactamine. Studii recente au demonstrat ca este eficienta si in tratamentul Stafilococului Auriu Meticilinorezistent.

Clindamicina si-a demonstrat eficienta in reducerea leziunilor din acneea vulgara prin doua mecanisme: actiune antibacteriana si reducerea acizilor grasi din sebum, care au o actiune comedogenica. In plus rata de absorbtie la nivel sistemic este foarte mica, de aceea administrarea topica a clindamicinei este considerata sigura si bine tolerata.

Polivinil A. 0,2%: formeaza o pelicula non-ocluziva care protejeaza pielea de contaminarea bacteriana, reechilibreaza nivelul PH-ului natural al pielii si creaza la nivelul epidermului un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea si proliferarea bacteriilor patogene.

MASKrym®: TOLERANTA SI SIGURANTA TRATAMENTULUI:

MASKrym® nu contine parfum sau alcool etilic care pot irita tegumentul. Toleranta tratamentului este foarte buna, de aceea se recomanda si la presoanele cu pielea sensibila sau cu intoleranta la alte preparate.

MASKrym®: AVERTIZARI:

Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada. Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului.

MASKrym®: CONTRAINDICATII:

Studiile de permeabilitate cutanata efectuate in cadrul Departamentului de stiinte Farmaceutice din cadrul Universitatii de Studii din Milano au demonstrat ca, datorita Polivinil A. din compozitie, niciuna din componentele produsului nu penetreaza in mod semnificativ bariera cutanata, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergica si iritatie cutanata nu au evidentiat nici o contraindicatie pentru utilizarea produsului.

 

Ce contine Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium

PRINCIPII ACTIVE MASKRYM®

ANTIBIOTIC: CLINDAMICINÄ‚ 0.8% - împiedica înmultirea bacteriilor implicate în aparitia cosurilor, reduce inflamatia locala.

POLIVINIL A.: sistem avansat de eliberare controlata a principiilor active, previne absorbtia percutanata a clindamicinei si reactiile adverse posibile la nivel gastric sau hepatic.

Polivinil Alcool, Clindamicina, Cereary Isononanoate, Etilhexil Metoxicinamat, Polidecen Hidrogenat, Butil metoxi-dibenzoilmetan, Ciclopentasiloxan, Glicerina, Alcool cetearil, stearat de gliceril, Potassium Plmitoyl Hydolyzed Wheat Protein, PEG 90 Stearat, Alantoina, Fenoxietanol, Metilparaben, Etilparaben, Butilparaben, Propilparaben, Disodium Edta, Tocoferol, Lecitina, Ascorbil Palmitat, Acid Citric, Apa.

Cum se foloseste Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium

Se recomanda administrarea 1 data sau de 2 ori pe zi, dimineata si/sau seara, pe toata zona afectata de acnee sau foliculita, pâna la eliminarea tuturor leziunilor.

Nu exista riscuri de efecte adverse locale sau sistemice în cazul administrarii unei cantitati prea mari de produs.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
Forma/textura: emulsie
Tip ten: gras
mixt
cu imperfectiuni
Cantitate: 50 ml
Prospect Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium


Proprietati:- este un dispozitiv medical, special creat pentru profilaxia complicatiilor acneei induse de factori externi;- creeaza o pelicula invizibila non-ocluziva care izoleaza si protejeaza pielea de actiunea factorilor externi care pot determina o agravare a simptomelor acneei;- bariera constituita de alcoolil polivinilic este sustinuta de actiunea Clindamicinei de inhibare a proliferarii bacteriilor patogene pe suprafata pielii.
Mod de utilizare:De preferinta seara, aplicati pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind produsul uniform, apoi indepartati dimineata printr-o curatatre obisnuita.
Ingrediente:Polyvinyl Alcohol, Clindamycin,Cetearyl Isononanoate, Ethylexy Methoxycinnamate, Hydrogenated Polydecene, Butyl Methoxydibenzoymethane, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, PEG-90 Stearate, Glyceryl Stearate, Allantoin, Phenoxyethanol, Methylparaben Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Aqua.

Precautii:
Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu lasati produsul la indemâna copilor. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii. Nu este recomandata administrarea in aceastà perioada. Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului. Data expirarii se refera la produsul pastrat corect, in ambalaj nedeteriorat. Nu aruncati recipientul in mediu dupa utilizare.

Prezentare:
50 ml

Mask rym emulsie pentru tratamentul acneei inflamatorii si foliculitei 50 ml Solartium Group
si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afectiuni medicale cum ar fi:

acneea si are indicatii in:

ingrijirea tenului gras, puncte negre .

.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium in categoria de produse Ten cu imperfectiuni

Antibacterian si antiinflamator eficient in tratamentul acneei, cu toleranta si siguranta maxima MASKrym® reprezinta tratamentul local cu Clindamicina si Polivinil A., special conceput pentru tratamentului zonelor mai ample cu leziuni acneice inflamatorii sau non-inflamatorii (umeri, piept, mai