Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin

Producător: Seboradin FitoCell

Data expirare: 31 Iulie 2024

(2 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin

Data expirare: 31 Iulie 2024

(2 review-uri)

Preț vechi: 61.00 Lei

45.75 LEI
-25% reducere In stoc
Nu rata reducerea!
Pretul mai este valabil
  • zile

  • ore

  • minute

  • secunde

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Cu Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin iti recomandam si

Detalii despre Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin din categoria Caderea parului

Par slab, cu tendinta de cadere si rarit, par ce necesita întarire si hranire. Tratamentul cu celule stem vegetale stimuleaza cresterea din nou a parului. Pentru fecare tip de par.

Parul devine puternic si stralucitor, mai rezistent la deteriorare, mai usor de pieptanat. Este mai bogat, mai puternic si mai rezistent la deteriorare. Caderea parului se diminueaza vizibil.

Forta celulelor stem vegetale în lupta cu caderea prematura a parului.

Ce sunt si cum actioneaza celulele stem?

Celulele stem reprezinta unicul tip de celule în organism, care au capacitatea de a se reînnoi. În tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din mar elvetian. Testele stiintifce au constatat ca influenteaza în conditii de siguranta si pozitiv celulele stem umane, întârziind procesul de îmbatrânire. Folosirea celulelor stem din plante în tratamentul pentru par face ca acesta sa devina bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, sa creasca mai repede si sa fe mai elastic.

Tratamentul întârzie si niveleaza îmbatrânirea parului prin protejarea longevitatii celulelor stem umane aflate în foliculul de par

 

Ce contine Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin

Produs de generatie noua, contine extract din celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica - stimuleaza cresterea parului, întârzie procesul de îmbatrânire al acestuia.

  • Radacina de Cinchona întareste parul, reduce pierderea de apa si pierderea excesiva a parului. Este, de asemenea, sursa de inulina - un prebiotic natural, care mentine microflora adecvata a scalpului.
  • Uleiul de nuci din Brazilia este o sursa excelenta de vitamina F (EFA). Creeaza o bariera de protectie pentru lipidele din interiorul parului. Are proprietati de reparare si reconstructie.
  • Proteinele din lapte de matase îmbunatatesc aspectul foliculului de par.
  • Uleiul de argan hraneste si regenereaza intens parul, reduce ruperea si previne vârfurile despicate.
  • Datorita prezentei flavonoidelor, extractul de lemn dulce prezinta puternice proprietati antioxidante si datorita glicirizinei, mentine nivelul adecvat de hidratare al scalpului si parului.
  • Extractul de Nasturtium întareste parul si-i îmbunatateste structura.

Parul devine stralucitor, are un aspect sanatos si este mai usor de pieptanat. Este mai gros, mai puternic si mai rezistent la deteriorare. Caderea parului este redusa semnificativ.

 

INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Tropaeolum Majus Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Mel Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Rhizoma/Root, Rose Extract, Cichorium Intybus (Chicory) Leaf Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Menthol, Biotin, D-Panthenol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Hydrolyzed Silk, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Xylitol, Caprylic Acid, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Menthol, Biotin, Retinyl Palmitate**, Parfum, Jojoba (Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil), Argania Spinosa Kernel Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3-Diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha Isomethyl Ionone.

Cum se foloseste Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin

Aplicati masca pe parul spalat anterior cu sampon Seboradin FitoCell, întindeti si masati scalpul si parul. Lasati-l sa actioneze timp de aproximativ 5 minute, clatiti abundent cu apa calda. Utilizati de 2-3 ori pe saptamâna. Nu încarca parul. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda utilizarea tratamentului complet cu sampon si ser Seboradin FitoCell.

Produsul este descris gresit?
Andreea client Minifarm Online deține produsul

Sunt foarte incantata de aceasta masca, sunt la a doua utilizare impreuna cu samponul din aceeasi gama. M-am confruntat inainte cu o iritatie a scalpului, parul a devenit foarte uscat si lipsit de viata, buclele nu mai existau si a inceput sa imi cada foarte mult, sa se incâlceasca mult mai tare decat am fost obisnuita cu el. Asadar aceste produse samponul din gama FITOCELL si masca, mi-au readus sanatatea parului, se observa o schimbare dupa prima utilizare. Recomand din suflet !


Mihaela client Minifarm Online deține produsul

Folosesc aceasta masca de patru luni, impreuna cu samponul Seboradin Fitocell si sunt foarte multumita, in cazul meu s-a vazut schimbarea chiar de la prima folosire.


Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

zona corporala: par
Tip produs: masca par
Forma/textura: crema
Cantitate: 150 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Masca pentru par fin cu tendinta de cadere Fitocell, 150 ml, Seboradin in categoria de produse Caderea parului

Par slab, cu tendinta de cadere si rarit, par ce necesita întarire si hranire. Tratamentul cu celule stem vegetale stimuleaza cresterea din nou a parului. Pentru fecare tip de par. Parul devine puternic si stralucitor, mai rezistent la deteriorare, mai usor de pieptanat. Este mai bogat, mai pu