Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit

Producător: ZDROVIT

Data expirare: 31 Iulie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit

Data expirare: 31 Iulie 2024

(0 review-uri)
30.50 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: ZDROVIT

Gama: ZDROVIT

Categorii produs: DERMATOCOSMETICE INGRIJIRE CORP Igiena Igiena orala

Detalii despre AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit din categoria Igiena orala

Amelioreaza durerea prin crearea unei pelicule de protectie la suprafata mucoasei orale in cazuri de: afte, candidoze bucale, microleziuni

Indicatii:
Ulcer bucal, stomatite aftoase, candidoza bucala sau alte afectiuni, incluzand leziuni provocate de aparate dentare si proteze dentare fixate defectuos.
 

Ce contine AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit

Compozitie:
Propilenglicol, apa, pantenol, hidroxiletilceluloza, sorbat de potasiu, zaharina sodica, clorura de benzalconiu, acid gliciretinic.

Ingrediente:

Pantenol – sustine procesul natural de vindecare a tesuturilor lezate.

Acid glicirizinic – se utilizeaza local in inflamatii alergice sau infectioase ale pielii si are capacitate antiinflamatorie.

Cum se foloseste AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit

Doar pentru uz oral. Destinat copiilor peste 12 ani si adultilor.

Se aplica o cantitate mica de gel (1-2 picaturi) pe zona afectata a cavitatii bucale. Gelul poate fi aplicat cu ajutorul unui tampon sau cu degetul curat. Repetati aplicarea de 3-4 ori pe zi.

Pentru a permite dispozitivului sa creeze o pelicula de protectie pe suprafata mucoasei, evitati atingerea zonei pe care a fost aplicat gelul.

Nu se consuma alimente sau bauturi timp de cel putin o ora de la aplicarea gelului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Pentru: adulti
copii
Forma/textura: gel
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru AftiBlock gel, 8 g, Zdrovit in categoria de produse Igiena orala

Amelioreaza durerea prin crearea unei pelicule de protectie la suprafata mucoasei orale in cazuri de: afte, candidoze bucale, microleziuni Indicatii: Ulcer bucal, stomatite aftoase, candidoza bucala sau alte afectiuni, incluzand leziuni provocate de aparate dentare si proteze dentare fixate defectu