Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs

Ingrijirea buzelor

Cum se realizeaza ingrijirea corecta a buzelor?

Buzele sunt una dintre cele mai sensibile zone ale fetei, asa ca este important sa ai grija de ele in mod corespunzator. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Foloseste un scrub delicat pentru buze

Indepartarea, in mod regulat, a celulelor moarte de pe buze cu ajutorul unui produs exfoliant le poate ajuta sa arate catifelate, netede si sanatoase.

Aplica un balsam de buze hranitor

Cauta un balsam de buze cu ingrediente naturale, cum ar fi untul de shea sau uleiul de cocos, care te poate sa hidratezi in profunzime si sa-ti protejezi pielea de efectele daunatoare ale razelor UV.

Bea multa apa

O cantitate de apa adecvata consumata pe tot parcursul zilei te poate ajuta sa iti mentii pielea hidratata, inclusiv pe cea a buzelor.

Evita sa-ti lingi buzele

Desi poate parea o solutie rapida pentru hidratarea buzelor, umezirea cu saliva a acestei zone este un gest care contribuie, de fapt, la uscarea lor.

Foloseste in mod regulat un balsam de buze, mai ales atunci cand vremea este uscata sau rece. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii buzele hidratate si sa previi craparea lor.

Alege cu grija produsele pentru ingrijirea buzelor, deoarece unele pot usca sau irita pielea. Opteaza pentru produse care sunt etichetate ca “hipoalergenice” sau “testate dermatologic”, de exemplu, dermatocosmetice.

Cine are nevoie de hidratarea buzelor?

Buzele sunt una dintre cele mai sensibile zone ale corpului si se pot usca si crapa foarte usor. Balsamurile sunt produse pentru ingrijirea corpului special concepute pentru a hidrata si proteja buzele de factorii agresivi externi. Daca ai frecvent probleme cu pielea din aceasta zona a fetei, ia in considerare utilizarea unui tratament buze uscate, precum un balsam hidratant si emolient.

Balsamurile de buze sunt disponibile intr-o varietate de formule, inclusiv cu SPF. In general, pentru o protectie eficienta, se recomanda un balsam de buze cu un SPF de cel putin 15.

De asemenea, unele balsamuri de buze contin ingrediente care pot ajuta la vindecarea buzelor crapate sau crapate. De exemplu, vaselina poate ajuta la mentinerea umiditatii, in timp ce ceara de albine poate ajuta la crearea unei bariere impotriva factorilor agresivi din mediu, de exemplu, poluare.

Totodata, suplimentele cu vitamine naturale pot fi folosite si pentru ingrijirea buzelor. Uscaciunea poate sa fie un simptom al carentei de vitamine B si A, dar si al deficitului de fier.

Ce produse pentru tratarea buzelor nu trebuie sa iti lipseasca din ritualul de ingrijire?

Un ritual corect de ingrijire a buzelor ar trebui sa includa cateva produse cheie. In primul rand, ai nevoie de un balsam de buze cu proprietati de hidratare si protectie. Apoi, poti folosi un scrub de buze, pentru a exfolia celulele moarte ale pielii si pentru a imbunatati circulatia. Nu in ultimul rand, daca te machiezi, ai nevoie de un luciu de buze sau un ruj de calitate, cu proprietati emoliente si hidratante.

Optional, poti folosi in rutina de ingrijire a buzelor un tratament pentru probleme specifice, cum ar fi uscaciunea sau craparea.

Cum gasesti produsele pentru ingrijirea buzelor care ti se potrivesc?

Cand vine vorba despre a gasi produse de ingrijire a buzelor care ti se potrivesc, exista cateva aspecte de care vei dori sa tii cont. In primul rand, ia in considerare tipul tau de piele. Daca ai buzele uscate, vei avea nevoie de un balsam care sa te ajute sa-ti hidratezi si sa-ti protejezi buzele. Daca ai pielea sensibila, cauta produse hipoalergenice, fara parfumuri si alte ingrediente agresive. Nu in ultimul rand, tine cont si de clima, pentru ca, in sezonul cald, ai nevoie neaparat de un produs cu SPF, iar, in sezonul rece, unul care sa previna craparea buzelor.

Verifica lista de ingrediente. Printre cele mai comune ingrediente pentru ingrijirea buzelor sunt ceara de albine, untul de shea, untul de cacao si uleiul de masline, toate cu proprietati hidratante si emoliente. Evita produsele care contin alcool sau alte substante chimice dure, deoarece acestea pot usca si mai mult buzele.

Nu uita sa citesti recenziile inainte de a cumpara orice produs de ingrijire a buzelor. Vezi ce au de spus alte persoane cu tipuri si nevoi similare de piele, inainte de a lua decizia finala.

Ce contine oferta de produse de ingrijire a buzelor de la Minifarm?

Oferta noastra de produse de ingrijire a buzelor contine, printre altele, balsamuri reparatoare, pentru piele sensibila ori crapata, hidratante, emoliente, masti si creme pentru contur. Daca preferi sau ti se pare confortabil sa primesti produsele acasa, poti comanda la Minifarm din farmacie online. In plus, Minifarm ofera acum posibilitatea de livrare a produselor la easy box.

29 produse în ofertă

Balsam de buze, 4.8g, Neutrogena

(0)
Stoc epuizat

16.00 LEI

Stick buze Atoderm, 4 g, Bioderma

(2)
Stoc epuizat

25.50 LEI

Balsam Buze Nutritiv Stick, 3.8g, Gamarde
nou!

Balsam Buze Nutritiv Stick, 3.8g, Gamarde

(0)
Stoc epuizat

21.50 LEI