Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie

Producător: Bio Synergie

Data expirare: 10 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie

Data expirare: 10 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
26.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie din categoria Tratamente ingrijire corp

Solutie pentru negi Kolodium forte - 10 ml - pentru îndepartarea negilor, bataturilor, pielii întarite, aspre si dureroase. Extractul etanolic de rostopasca contine cea mai mare cantitate de alcaloizi si în medicina traditionala este folosita pentru îndepartarea negilor. Alcalozii sunt folositi în principal pentru efectul antimicrobian si antifungic.
 

 

Ce contine Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie

Compozitie:

Extractul de rostopasca si extractul de thuja au un efect antiviral, sunt printre cele mai folosite remedii naturale pentru tratarea negilor.

Ulei volatil de terebentina purificata din rasîna de pin contine terpene: pinen, camfen si limonen. Are proprietati antiseptice, sustine circulatia sângelui. resorbtia crescuta a tesutului alterat si formarea tesutului de granulatie.

Extractul etanolic de rostopasca contine cea mai mare cantitate de alcaloizi si în medicina traditionala este folosita pentru îndepartarea negilor. Alcalozii sunt folositi în principal pentru efectul antimicrobian si antifungic.

Colodiu asigura îndepartarea usoara a pielii întarite, umflate si aspre.

Cum se foloseste Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie

Aplicati în functie de marimea zonei afectate,de obicei 2-3 picaturi ,de 2 ori pe zi
Cel mai bine folositi betisorul atasat capacului sau o scobitoare din lemn cu care sa aplicati direct pe zona afectata
Dupa aplicare, lichidul se evapora repede si creaza o pelicula pe suprafata pielii
Daca produsul este aplicat într-un loc de unde poate fi usor îndepartat (de ex. talpa piciorului), atunci puteti acoperi zona cu un plasture adeziv
Se repetarea aplicarii pâna când vor fi îndepartate usor si fara durere straturile aspre ale pielii

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Tip produs: solutie negi
Forma/textura: lichid
Pentru: unisex
Cantitate: 10 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Kolodium Forte, 10 ml, Bio Synergie in categoria de produse Tratamente ingrijire corp

Solutie pentru negi Kolodium forte - 10 ml - pentru îndepartarea negilor, bataturilor, pielii întarite, aspre si dureroase. Extractul etanolic de rostopasca contine cea mai mare cantitate de alcaloizi si în medicina traditionala este folosita pentru îndepartarea negilor. Alca