Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy

Producător: DermaBlend 3D

Data expirare: 30 Septembrie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy

Data expirare: 30 Septembrie 2025

(0 review-uri)

Preț vechi: 112.00 Lei

89.60 LEI
-20% reducere In stoc
Nu rata reducerea!
Pretul mai este valabil
  • zile

  • ore

  • minute

  • secunde

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy din categoria Fond de ten

Fond de ten corector cu actiune de nivelare 16h. La contactul cu pielea, textura proaspata si usoara a DERMABLEND™ [CORECTARE 3D] asigura o acoperire perfecta într-un singur strat.Fondul de ten se adapteaza perfect texturii tenului si niveleaza defectele prin umplerea imperfectiunilor pielii si uniformizarea texturii. Acesta ofera o acoperire perfecta într-un strat fin fara a încarca sau a lasa un aspect de "masca". Pigmentii se adapteaza nuantei tenului si permit Dermablend™ [CORECTARE 3D] sa acopere si sa niveleze perfect imperfectiunile tenului cu tendinta acneica timp de 16 ore.

Ten gras cu tendinta acneica. Acopera imperfectiunile si semnele post-acneice ale pielii grase, predispuse la acnee.

Ce contine Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy

AQUA / WATER – DIMETHICONE – GLYCERIN - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE – HYDROXYETHYL - ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER - DIMETHICONE CROSSPOLYMER - SORBITAN ISOSTEARATE – TRIETHANOLAMINE - SALICYLIC ACID - ALUMINUM HYDROXIDE – PHENOXYETHANOL - DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE - EPERUA FALCATA BARK EXTRACT – DEXTRIN - POLYSORBATE 60 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 / IRON OXIDES

Cum se foloseste Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy

A se curata bine pielea si a se aplica crema de hidratare obisnuita înainte de folosirea fondului de ten. Directii de utilizare: 1. Aplicati o cantitate mica de produs pe degete. 2. Aplicati fondul de ten cu vârful degetelor începând din centrul fetei spre exterior pentru o aplicare uniforma si o dozare corecta a produsului. Aplicati din nou daca este necesar pe zonele predispuse la imperfectiuni sau cu cicatrici. 3. Raspânditi produsul cu grija din centrul fetei spre exterior.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Zona corporala: ten
tip produs: fond ten
tip ten: gras
mixt
cu imperfectiuni
Forma / textura: fluid
actiune: hidratant
proprietati: hipoalergenic
non-comedogenic
fara parabeni
Cantitate: 30 ml
* "Recomandat de medicii dermatologi" - Studiu realizat pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie – Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi din Romania.
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Fond de ten corector Dermablend 3D 15 Opal, 30ml, Vichy in categoria de produse Fond de ten

Fond de ten corector cu actiune de nivelare 16h. La contactul cu pielea, textura proaspata si usoara a DERMABLEND™ [CORECTARE 3D] asigura o acoperire perfecta într-un singur strat.Fondul de ten se adapteaza perfect texturii tenului si niveleaza defectele prin umplerea imperfectiunilor pi