Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares

Producător: FARES BIO VITAL

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares

Data expirare: 30 Aprilie 2025

(0 review-uri)
30.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Producator: FARES BIO VITAL

Gama: FARES BIO VITAL

Categorii produs: REMEDII NATURISTE

Detalii despre Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares din categoria REMEDII NATURISTE

Tea Tree este un arbore nativ din Australia. Desi poarta acelasi nume, este complet diferit de planta de ceai Camellia sinenis, din ale carei frunze se obtine ceaiul verde si ceaiul negru.

Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de tea tree pentru diferite probleme ale pielii. El a fost adus în Europa în jurul anului 1927, când proprietatile sale au fost rapid recunoscute, fiind inclus în trusa militara de prim-ajutor pentru soldati, în al Doilea Razboi Mondial.

BENEFICII

• antibacterian natural testat în laborator pe aromatograme; antiviral, antifungic,
• antiparazitar, antiinflamator, imunostimulent;
• recomandat în infectii si inflamatii respiratorii si ORL (amigdalita, faringita, bronsita, sinuzita, otita), infectii si inflamatii ale cavitatii bucale (afte, gingivita, parodontoza), infectii genito-urinare, enterocolite, parazitoze digestive, infectii si inflamatii ale pielii (acnee, furuncule, dermatite micotice, herpes);
• nu produce rezistenta la administrarea repetata;
• folosit extern, linisteste iritatiile pielii si pe cele provocate de întepaturile de insecte.

Ce contine Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares

Ulei esential de tea tree (Melaleucae aetheroleum) obtinut prin distilare cu aburi din frunzele speciei Melaleuca alternifolia L.

Cum se foloseste Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares

Copii 3-6 ani: 1-2 picaturi de 2 ori pe zi.

Copii 7-14 ani: 2-3 picaturi de 3 ori pe zi.

Adulti: 4-5 picaturi de 3 ori pe zi.

Cantitatea de ulei recomandata se amesteca cu o lingurita de miere sau sirop.

Se foloseste timp de 7-14 zile sau la nevoie. Se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamâni.

Uz extern, Adulti si copii peste 3 luni

Inhalatii:

- pentru sanatatea aparatului respirator: puneti 3-4 picaturi de ulei esential într-un vas cu apa fierbinte si inspirati timp de 5-10 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop;

- inhalati direct din sticluta sau aplicati 1-2 picaturi pe un servetel sau discheta de bumbac si inhalati.

- pentru purificarea aerului: difuzati în încapere 2-3 picaturi de ulei cu ajutorul unui difuzor sau pulverizator;

Masaj:

Amestecati 3-4 picaturi de ulei esential cu 10 ml ulei gras (masline, sâmburi de struguri, etc.) si masati 5-7 minute. Dupa masaj, uleiul nu trebuie îndepartat prin spalare timp de 6-8 ore.

Baie:

Pentru sanatatea aparatului respirator adaugati 3-4 picaturi de ulei esential în apa de baie.

Solutie otica:

5 picaturi de ulei esential se amesteca cu 10 ml ulei gras (masline, sâmburi de struguri, etc.). Se picura 5-8 picaturi din solutie (usor încalzita pe baie de aburi) în ureche, apoi se pune un tampon de vata. Procedeul se repeta de 1-2 ori pe zi timp de 5-10 zile.

Igiena gurii:

3-4 picaturi de ulei esential se adauga în 30 ml apa calduta, amestecati foarte bine si clatiti imediat gura.

Aplicare locala:

Întepaturi de insecte, iritatii ale pielii: aplicati 1-2 picaturi de ulei esential pe zonele afectate.

Matreata: adaugati 2-3 picaturi de ulei esential în sampon, masati usor pielea capului 2-3 minute. Folositi de 2 ori pe saptamâna, timp de 1 luna. 

Atentionari:

În uz intern, nu se recomanda în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza, copiilor sub 3 ani si în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

În uz extern, se poate folosi la sugari de peste 3 luni. Nu se va utiliza în primul trimestru de sarcina, pe durata alaptarii se poate folosi extern.

Evitati supradozarea, abuzul si contactul cu ochii.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Forma/textura: lichid
Cantitate: 10 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Ulei esential de tea tree A12, 10 ml, Fares in categoria de produse REMEDII NATURISTE

Tea Tree este un arbore nativ din Australia. Desi poarta acelasi nume, este complet diferit de planta de ceai Camellia sinenis, din ale carei frunze se obtine ceaiul verde si ceaiul negru. Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de tea tree pentru diferite probleme ale pielii. E