Datorită faptului că, în această perioadă, volumul comenzilor a crescut foarte mult este posibil ca timpii de procesare și livrare a comenzilor realizate să crească. De asemenea, vă informăm că nu putem cumula comenzi multiple, realizate de același client, într-o singură livrare. Vă mulțumim anticipat pentru răbdarea și înțelegerea de care veți da dovadă!
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare și au caracter pur informativ.

Preț 10.50 Lei

Indicații

Paduden este indicat pentru utilizare la copii cu vârsta de cel puţin 3 luni (cu greutate de peste 5 kg). Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi febrei de intensitate uşoară până la moderată.

Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi stării febrile asociate cu răceală obişnuită şi gripă.

Contraindicații

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii.

Pacienţi care au manifestat anterior reacţii de hipersensibilitate (de exemplu astm bronşic, rinită, angioedem sau urticarie) ca răspuns la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene.

Ulcer gastric sau duodenal activ sau antecedente de ulcer/hemoragii gastro-intestinale recurente (două sau mai multe episoade distincte de ulceraţie sau hemoragie diagnosticate).

Antecedente de hemoragie sau perforaţie gastro-intestinală, în asociere cu un tratament anterior cu AINS.

Insuficienţă cardiacă severă (clasa IV NYHA), insuficienţă renală sau hepatică. Diateză hemoragică şi tulburări de coagulare.

Deshidratare semnificativă (provocată de vărsături, diaree şi aport insuficient de lichide). Hemoragie vasculară cerebrală sau alt tip de hemoragie activă.

Copii cu vârsta sub 3 luni.

Acest medicament contine ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care amelioreaza durerea, reduc inflamatia si scad temperatura corpului atunci cand aveti febra.

Doze

Copii şi adolescenţi

Pentru sugari cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 luni se recomandă consult medical dacă simptomele se agravează sau nu mai târziu de 24 ore dacă simptomele persistă.

Pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni se recomandă consult medical în cazul în care acest medicament este necesar pe o perioadă mai lungă de 3 zile sau dacă simptomele se agravează.

Dozele trebuie administrate la intervale de 6-8 ore. Trebuie lăsat un interval de cel puţin 4 ore între doze. Doza zilnică recomandată este de 20 mg/kg în prize divizate. Intervalul dintre doze trebuie stabilit în funcţie de simptomatologie. Nu trebuie depăşită doza zilnică maximă recomandată.

Dozele sunt după cum urmează:

Vârstă (Greutate)FrecvenţăDoză unicăDoză zilnică maximă
3 - 6 luni (5 – 7,6 kg)de 3 ori pe zi50 mg (2,5 ml)150 mg (7,5 ml)
6 - 12 luni (7,7 - 9 kg)de 3-4 ori pe zi50 mg (2,5 ml)150–200 mg (7,5 - 10 ml)
1 - 3 ani (10 – 15 kg)de 3 ori pe zi100 mg (5 ml)300 mg (15 ml)
4 - 6 ani (16 – 20 kg)de 3 ori pe zi150 mg (7,5 ml)450 mg (22,5 ml)
7 - 9 ani (21 – 29 kg)de 3 ori pe zi200 mg (10 ml)600 mg (30 ml)
10-12 ani (30-40 kg)de 4 ori pe zi200 mg (10 ml)800 mg (40 ml)
Mod de administrare

Numai pentru administrare orală şi de scurtă durată.

De administrat de preferinţă împreună cu alimente sau după masă.

Împreună cu flaconul este furnizată o seringă din plastic (5 ml) pentru măsurarea corectă a dozelor. A nu se administra la copii cu vârsta sub 3 luni.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Stocul produselor afisat pe site poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc.
Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Promotii speciale

Accesează campaniile cronometrate Minifarm si beneficiaza de preturi speciale pentru tine!

Reduceri de pret

Profita acum de reducerile de pret la produsele din oferta Minifarm!

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent